Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Sâm Oct 03, 2020 7:57 pm scrie:Faza îi că te plictisești, în pula mea, să fuți aceeași femeie. În aceleași 2-3 poziții.
De-asta e frumos să o mai dai la "schimb".
Am dreptate?
Zeul Internetului » Joi Noi 05, 2020 4:38 pm scrie:Atunci, curaj, și pune poze cu ea pe forum, să o lăbărim și noi.
bloblo69 » Vin Noi 06, 2020 1:14 pm scrie:Zeul Internetului » Joi Noi 05, 2020 4:38 pm scrie:Atunci, curaj, și pune poze cu ea pe forum, să o lăbărim și noi.
nu am chef de divort:)))...doar privat
Zeul Internetului » Vin Noi 20, 2020 9:58 pm scrie:Eu cred că, în sinea lor, multe neveste vor să sugă pule străine. Dar le rușine să spună.
bloblo69 » Vin Iul 03, 2020 12:23 pm scrie:Vad foarte multa lume (printre care si eu) care ar vrea sa si vada sotia fututa de altul/altii,dar mereu aceeasi prob...ea nu vrea.
Este cineva pe aici care a reusit sa si convinga mandra? dar sa o convinga,nu sa fi vrut ea... daca da atunci cum/ce metode etc?
Chiar as fi vrut sa aud pareri/solutiii REALE si nu fantezii "ca am dres,ca am facut..." si de fapt sotia nici nu stie.
Si nici macho din aia de "da mi nr ei si o rezolv eu" si cand colo mai mult sa i ceara o poza de o laba nu sunt in stare.Am avut cativa din astia - de a iesit si cearta cu ea si nici nu au rezolvat nimic
Zeul Internetului » 21 Dec 2020 20:14 scrie:adorsofrec e un tip inteligent și deschis la minte. Mentalitatea asta, ar trebui să o vedem la mai multă lume.
E doar punctul meu de vedere!
laurluk » 25 Dec 2020 10:51 scrie:De ce nu iei in calcul ca poate chiar asta isi doreste, sa o vada fututa se altul. Nu ar fi singurul. Zice ca ii d si limbi atunci cand se fute sotia cu celalalt, deci inevitabil atinge, suge si el pula. Si cred ca ii place. Eu amcitit ca tipii cu inclinatii bi au aceasta dscchidere de a si lasa femeia cu altul. Se mai zice ca cei bi cau avut experiente cu persoane e acelasi sex la vrste mai fragede , si acest lucru determina incinatiile i de mai tarziu
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Loading şi 49 vizitatori