Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
cautp » Lun Aug 31, 2020 10:19 am scrie:Ieri, așteptând la rând la Starbucks, era să-mi dau drumul în pantaloni. Era în fața noastră o mămică cu un copil mic, ea fiind super indecent îmbrăcată (cum ar spune conservatorii). Avea o rochie albastru deschis din material tip macrame, frumoasă ce-i drept. Avea doar un șnur în fund și o mică frunzuliță îi acoperea păsărica. Se vedea perfect prin rochie. De asta îmi place vara!
Zeul Internetului » Sâm Sep 12, 2020 10:53 pm scrie:cautp » Lun Aug 31, 2020 10:19 am scrie:Ieri, așteptând la rând la Starbucks, era să-mi dau drumul în pantaloni. Era în fața noastră o mămică cu un copil mic, ea fiind super indecent îmbrăcată (cum ar spune conservatorii). Avea o rochie albastru deschis din material tip macrame, frumoasă ce-i drept. Avea doar un șnur în fund și o mică frunzuliță îi acoperea păsărica. Se vedea perfect prin rochie. De asta îmi place vara!
Eu o apreciez pe tipă. E frumos că se gîndește și la ochiul privitorului.
Dar cum să vii îmbrăcată așa la o cafenea?
always_horny » Dum Sep 27, 2020 7:41 am scrie:traba cu sfarcurile la vedere... sau "moda, mai comoda fara sutien" devine tot mai populara.. si nu doar pe instagram )
vorba voastra, vezi pe strada/ la mall etc... 9nclusiv femei de 35-45 de ani
cautp » Lun Aug 31, 2020 10:19 am scrie:Ieri, așteptând la rând la Starbucks, era să-mi dau drumul în pantaloni. Era în fața noastră o mămică cu un copil mic, ea fiind super indecent îmbrăcată (cum ar spune conservatorii). Avea o rochie albastru deschis din material tip macrame, frumoasă ce-i drept. Avea doar un șnur în fund și o mică frunzuliță îi acoperea păsărica. Se vedea perfect prin rochie. De asta îmi place vara!
deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:24 pm scrie:Am o pereche de pantaloni scurti de tipul mesh see through luati de pe net. Se vede suficient de bine prin ei dar nu mai mult incat sa-i faca grosolan de indecenti. Recomand culoarea neagra si sa nu fie mulati pentru ca se vede mai bine pula. Asta pentru exhibitionisti ca mine.
deniswinch » Lun Oct 12, 2020 8:24 pm scrie:deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:24 pm scrie:Am o pereche de pantaloni scurti de tipul mesh see through luati de pe net. Se vede suficient de bine prin ei dar nu mai mult incat sa-i faca grosolan de indecenti. Recomand culoarea neagra si sa nu fie mulati pentru ca se vede mai bine pula. Asta pentru exhibitionisti ca mine.
Depinde unde porti pantalonii aia
Daca-i porti doar sa te vada gagica sau ii porti in masina cand faci delivery, n-au asa mare impact exhibitionist. Daca iesi cu ei pe strada, hmmm...alta treaba
nicholas9221 » 13 Oct 2020, 15:54 scrie:Pe strada merge de iesit in colanti de alergat.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 116 vizitatori