Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
tm1313 » Joi Oct 24, 2019 12:28 pm scrie:Dar asa mai la subiect, am avut niste "succesuri" intr-o tura pe la Costinesti acu cativa ani.
Ieseam noaptea pe holul pensiunii la niste labareala cand eram cu chef, si intr-o noapte cu si mai mult chef am coborat imbracat numai in pantofi pana la parter si am iesit din cladire. Nu in strada, dar cu vedere la strada. Excelent sa ti-o dai complet dezbracat, in picioare, la aer liber. Puteau sa treaca oameni, ca in Costinesti se petrece pana tarziu, dar am zis ca e destul de inaintata ora si pot sa ma risc, si chiar nu m-a vazut nimeni.
In alta noapte am coborat in curtea interioara, iarasi numai in pantofi si cu un prosopel. M-am pus pe sezlong si m-am masturbat pana la ejaculare pe burta, dupa care m-am sters cu prosopul sa nu las urme si am plecat in camera. Putea sa ma vada oricine de la toate camerele de pe partea aia, doar ca era foarte tarziu si lumea dormea, cred, sper.
Si alta in aceleasi zile, am iesit pe promenada noua de pe malul marii, unde era complet bezna, ma rog, cu ceva lumina de la luna. M-am indepartat de statiune si de ultimii indragostiti de pe-acolo pana la o distanta confortabila, si cand am vazut ca nici din directia opusa de la corturi nu pare sa vina nimeni mi-am dat toate hainele jos, le-am bagat in bagaj si am continuat sa ma plimb masturbandu-ma cu pofta. Imi batea inima de traznea, ca ma gandeam ca daca vine cineva poate nu apuc sa ma imbrac, plus ca ziua mai vazusem si caini vagabonzi prin zona. La sfarsit am iesit pe pietrele de pe malul marii si m-am frecat pana la ejaculare. Imbracat, intors la cazare, happy ending.
Vizitator » Dum Feb 16, 2020 3:17 pm scrie:E super tare s-o freci pe afara si si mai tare este sa faci sex pe afara, asta daca ai norocul sa ai o gagica ca a mea care accepta astfel de nebunii. Ma excita cand stiu ca trage cu ochiul careva si-si face laba uitandu-se la noi in actiune. Iar cand ejaculez ma intorc sa vada cum imi tasneste sperma din puloc. Imi place cand se uita altii cum ejaculez. Frecventez, uneori si cu gagica, o zona cu boscheti din apropierea unui strand (Heaven, Timisoara) pe unde umbla labari si gay. Vara dupa ce iesim de la strand, dupa ce m-am uitat toata ziua la bunaciuni, e cel mai perfect loc pentru un futai. Unii stau si pandesc din boscheti, dar sunt si curajosi care se apropie si se freaca uitandu-se la noi.
Am futut si dat limbi in pizda si in parcarea strandului. Intentionat am ales sa ne schimbam de slipurile ude la masina. Am ramas in pula goala in spatele masinii, cu pula beton si salivand, si cand m-a intrebat ce fac am tras-o in brate si i-am bagat bastonul intre picioare. Si ei ii place in public. Am bagat un futai rapid acolo, in timp ce niste baieti se uitau la noi de la marginea drumului.
De obicei in weekenduri mergem pe acolo, in caz ca sunt doritori sa se uite, sau alte cupluri perverse.
frecusulbun » Lun Iun 08, 2020 3:41 pm scrie:Am facut oral in spatii publice, extrem de multa adrenalina. Eu fiind in picioare, cu "ochii liberi" aveam responsabiliate dubla!sa fac treaba buna si sa tin de sase. Intens si interesant! Era o persoana cu care am interactionat de mai multe ori, dupa prima oara am avut mai multa incredere, ceea ce probabil a sporit placerea!
cautp » Mie Iun 10, 2020 3:27 pm scrie:In parcuri, cladiri abandonate, la dus la strand ...fain!
Si este fain si cand te surprinde cineva.
21bubz » Dum Iun 28, 2020 5:21 pm scrie:Salut! Ar vrea cineva sa ne vedem prin Delta Vacaresti la o bere, pe patura, facem si o laba?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Loading şi 56 vizitatori