Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Giovanni » Sâm Dec 29, 2018 10:17 pm scrie:Când avem 14-16 ani îi dadeam limbi lui sor-mea in fiecare noapte. Ea dormea. E cu 5 ani mai mică decât mine. Vacanțele le petreceam la țară și dormeam cu ea. In fiecare noapte așteptam să adoarmă după care mă băgăm sub pătură, îi trăgeam chiloții într-o parte și o lingeam. Nu știu dacă știa, nu a zis nimic niciodată. La final îmi dădeam drumul pe gura ei sau pe păsărică. Îmi pare rău că nu am incercat sa i-o bag in fund. Ani la rând am lins-o pe sor-mea și mi-am dat drumul pe ea in diverse locuri. Până când s-a cuplat cu unu când avea vreo 16 ani și a început să se fută cu ăla.
pizdapula » Sâm Oct 26, 2019 9:20 pm scrie:Eu ii dădeam chiloțeii într-o parte și-i lingeam păsărică aromata a sorei mele...
russianroulette » Vin Dec 06, 2019 11:53 am scrie:Eu m am sarutat cu o verisoara de a mea in timp ce era in toi o petrecere a parintilor nostri. Ne uitam la TV si stand asa pe pat ne am sarutat si urma mai mult daca nu eram chemati la masa... nu am mai continuat apoi. Aveam doar 14 ani si ea 13.
Vizitator » Dum Iun 07, 2020 12:41 pm scrie:Tot vreo 14 ani aveam cand am lins o in pizda pe varames. Avea un lindic dulce . Am vrut s o penetrez insa mi a fost frica. Apoi mi a frecat o si mi a supt o asa cu timiditate.
Aligator » Dum Iun 07, 2020 11:10 am scrie:Prima experiență am avuto cu o vecină tin minte că eram foarte mic cam 7-8 ani și ea undeva pe la 14-15 ani părinții noștri erau afară la grătar și pe ea a lăsato să aibe grijă de mine ea și a dat pantaloni in vine și chiloți nu mai țin minte ce a zis dar imi aduc și acum aminte cum i am băgat degetele in pizdă și le miroseam îmi plăcea dar nu a durat mult că sa auzit ușa și tipa a sărit ca arsă si a tras pantalonii pe ea repede de atunci sa purtat ca si cum nimic nu sa intamplat acum nu stiu ce o fi fost in capul ei dar probabil cum mai avem și noi fantezi cu minore așa o fi avut și ea o fantezie
Zeul Internetului » Dum Iul 19, 2020 8:53 pm scrie:Aligator » Dum Iun 07, 2020 11:10 am scrie:Prima experiență am avuto cu o vecină tin minte că eram foarte mic cam 7-8 ani și ea undeva pe la 14-15 ani părinții noștri erau afară la grătar și pe ea a lăsato să aibe grijă de mine ea și a dat pantaloni in vine și chiloți nu mai țin minte ce a zis dar imi aduc și acum aminte cum i am băgat degetele in pizdă și le miroseam îmi plăcea dar nu a durat mult că sa auzit ușa și tipa a sărit ca arsă si a tras pantalonii pe ea repede de atunci sa purtat ca si cum nimic nu sa intamplat acum nu stiu ce o fi fost in capul ei dar probabil cum mai avem și noi fantezi cu minore așa o fi avut și ea o fantezie
Îți mai e vecină fata?
Cum se poartă acum cu tine?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], Loading şi 49 vizitatori