Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Zeul Internetului » Lun Ian 28, 2019 5:24 am scrie:Sînt ceva mai tinerel, dar cred că pot să îi fac pe plac.Dacă eşti şi tu de acord să ţi-o babardesc.
Cuckolf clean » Vin Feb 22, 2019 1:30 pm scrie:Si eu sunt cuckold. Sotia mea s-a rugat mult de mine sa incercam asa ceva, pana la urma m-a convins sa incepem o relatie de cuckold si femeia libertina. Prima aventura s-a intamplat ca asa. Totul s-a petrecut fara sa stiu. Seara trebuia sa fiu schimbul 3, toata ziua am vorbit ne-am giugiulit, isi pune cracii pe mine, ne luptam asa in joaca si o lasam sa ma domine. Vreau sa spun ca super sexi si frumoasa si are stilul ei prea smecher sa fie dominanta. Din joaca s-a nimerit sa ajung cu capul intre picioarele ei, cu fata direct in pizda ei, m-a privit cu superioritate si mi-a zis ca are chef de niste limbi in pizda. Am avut o sesiune de dat limbi ca nu se satura. Vine ora in care trebuia sa plec la lucru si imi spune ca maine dimineata cand ajung o sa am de lins ca sa termin ce am inceput. Ajuns la lucru am tot vorbit cu ea prin mesaje pana cand nu mi-a mai raspuns. Dimineata cand am ajuns acasa lucrurile erau putin ciudate prin casa. M-am asezat usor langa ea si m-a simtit, s-a trezit si mi-a spus raspicat. Lingau stii ce ai de facut? Si eu i.am zis ca da, ea ok dar stai ca ti-o dau cum vreau eu. M-a pus sa ma asez pe perna si s-a urcat peste mine, mi-a pus pizda in gura. Mi-am dat seama ca e uda si avea un miros, am impinso putin si sm intrebato. Ce ai facut ce e asta. Si si-a raspicat pizda in faza mea si mi-a spus pe un ton superior. M-a futut cu unu pana cand a mai chemat inca unu, iar toata noapte mi-au rupto, fututo, au spermato si umpluto de sperma. Uite sloboz din pizda mea si imi arata cu pasarica despicata si mi-a bagato in gura. Mi-a spus ca vrea sa curat bine si imi povestea cum au futut.o pana cand si-a dat drumu in gura mea. Asta a fost prima runda. Dupa au urmat multe.
Zeul Internetului » 12 Dec 2019, 05:31 scrie:De unde ești, Cristiano?
Cred că ai venit la locul potrivit.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Trendiction [Bot] şi 81 vizitatori