Stres89 » Mar Ian 15, 2019 5:18 am scrie:Zeul Internetului » Dum Ian 13, 2019 4:09 am scrie:Vecinul care m-a futut pe mine în cur, era mai mic ca mine. Am înţeles de la el că frati-su l-a introdus în tainele "operaţiunii".
Pana acum nu ne-ai spus nimic despre aventura asta... E normal sa arunci pastila si sa ne lasi asa?
Cred că am mai amintit de întîmplarea respectivă.
Eram la mine acasă cu sora şi un vecin. Eu aveam vreo 13-14, el vreo 11-12. Deci mai mic.
Cînd sora mea a ieşit din cameră, vecinul respectiv a venit sper mine şi m-a întrebat dacă vreau să ne futem. Eu am zis că "nu ştiu d-astea"...
El mi-a explicat că unul va pune curul la bătaie iar celălalt va înainta precum nemţii în Polonia.
M-a întrebat ce rol vreau. Eu am zis că stau eu cu fundul şi el să mă babardească. Mi-a zis că pe el l-a învăţat frate-su.
Şi ne-am apucat noi de treabă, după cum am zis. Dar nu a durat mult timp şi eu i-am zis "ajunge, ajunge". El şi-a scos-o că deja se întorcea sor-mea. Dar nu a ejaculat.
Nu pot să zic că a fost aşa de rău, dar oricum... Nici nu îmi mai amintesc aşa de bine. După 20 de ani...