Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
mihai1969 » Joi Sep 27, 2018 7:38 am scrie:Primele pizde zărite pe când a-nceput pula mea să ceară palme - prin pagini de reviste cine ştie cum aduse-n țară - erau înblănite bine, după moda vremii.
Apoi, prima care mi-a ieşit în cale era aproape cheală datorită vârstei destul de fragede - abia peste vreo doi ani reuşind să se-mbrace cu totul.
Apoi am luat una pe o perioadă mai lungă (vreo 22 de ani); pe asta am convins-o doar odată să dea pletele jos.
În estimp am mai întâlnit câteva, mai mult sau mai puțin flocoase.
Dar ultima abia e pe gustul meu: fără fir de păr! Un deliciu!
invisibleoff » Joi Sep 27, 2018 6:38 am scrie:Am zarit la 10-12 ani la o fetita care avea tot asa .. stiu ca am incercat sa ne futem dar doar ne am prostit intr un final.. ne a prins tata si nu s a mai realizat nimic.. nu mai tin minte mai nimic ca si detalii importante, stiu doar ca ea pe la 16 ani a inceput sa bage pule in ea la greu, s a futut cu tot orasul, tot cartierul, majoritatea prietenilor au futut la ea doar eu nudeoarece am ramas prieteni .. si nici ocazii nu prea aveam, mutandu ne in alt cartier.. aveam poze cu ea de la un prieten si se tinea de labii in acele poze, fara sa exagerez aveau undeva la 5-6cm urechii de iepure, ii place mult sa se futa in cur, iar prietenul cu pricina care are un penis erect undeva la 21-22cm o futea in cur si ii dadea pumni la ficat sa se contracte pe pula, ea accepta fara a comenta.
Sper totusi sa ma revad cu ea pt a termina ce am inceput odata, cu siguranta ar spune da, doar ca e cam “rusty” parerea mea si nici eu nu sunt limba’n in pizda dupa ea.. doar ca na ..merge odata
Cat despre adevarata pizda pe care am vazut-o a fost si cea care m a dezvirginat ..fara ca ea sa stie.. o pizda larga, care mereu scotea aerul si refula ca un gãoz stricat la stomac, perfecta, un miros mirific, am futut la ea 2 saptamani, era iarna,fara sa iesim din casa, futeam 4-5 numere zilnic, pana mi a spus ea “mai ho, zici ca acum ai vazut prima data” chiar acum am vazut in mortii tai mi am spus in gandul pervers, care se pare ca nu era asa pervers ca astfel mi as fi bagat buzele in pizda ei cãrnoasa precum un cheeseburger de la Mc, dar copil fiind pe la 17 ani aveam conceptii bolșevice, din pacate ne am despartit mai nasol, puteam sa fut mai mult timp la ea, doar ca a urmat alta pizda mai tanara 15-16 ani la vremea aia cu flocii cârlionți si a trebuit sa mi vad interesul..
o mai urmaresc pe fb uneori, are 3 copii si banuiesc ca o pizda la fel de carnoasa..
Zeul Internetului » Vin Sep 28, 2018 12:11 am scrie: [...]
Eu îmi amintesc că eram fff micuţ şi m-am speriat noaptea. Mama m-a luat în pat cu ea şi tata. Şi mama era în ţîţele goale. Dar uite că nu mai ştiu dacă avea chiloţi pe ea. Alt moment de care îmi aduc aminte este cînd făceam baie cu mama şi sora în aceeaşi cadă.
labaibuna » 27 Sep 2018, 19:27 scrie:Dar cum anume - sau când, dacă e mai nimerit de întrebat așa - ți-ai dat seama clar, fără dubii, că pizda cheală e cea absolut pe gustul tău? Căci, dacă am înțeles eu bine, în istoria curbei acumulării de experiență a dumiririi, „fericirea certitudinii”, să zic așa (dimpreuna cu bucuriile ei neștirbite de nimic, nici măcar de-un floc![]()
), ar fi venit relativ târziu...
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 79 vizitatori