Da, poziția aia, cu muierea pe burtă, pe marginea patului, și bărbatul în genunchi, pe podea, cu botul afundat între cracii/bucile ei, e cât se poate de avantajoasă pentru accesul complet și lejer, de voie și alternativ, sau la rozetă, sau la despicătură... și, după aia, înapoi la găoz, după inspirația și pofta de moment... (ori chiar după comenzile primite, de ce nu).
Mie-mi place să mă mai înfrupt din tot ce se găsește între coapse și buci practicând și cele două variante de 69, care și ele se pretează de minune. Adică, culcați amândoi pe-o rână (cu trupul ei mai mult sau mai puțin întors pe-o parte): fie abordarea din față-în-față a zonei, cu coapsa ei de jos sub capul meu și celălalt picior al ei mai mult sau mai puțin ridicat; fie cea inversă, în care, tot în 69, ea e cu spatele la mine, cu șoldurile încă mai libere să se rotească (și cracii să-i fâlfâie și să-i desfacă, după cum simte nevoia să se zvârcolească și să-și flexeze șalele de la plăcere), iar gura mea venindu-i direct la șanțul dintre buci. În a doua variantă, dacă eu vreau și la pizdă, mă trag ușor mai sus (căci nimic nu-mi împiedică mișcarea din tot trupul), iar dacă ea-mi vrea gura și-n pizdă, n-are decât să-și arcuiască nițel șalele și mi-o aduce pe tavă. Tot așa, în a doua variantă bucile-s, în mod natural, mai desfăcute, iar accesul la ochișorul plisat (sau la muguraș, depinde de femeie) e mai nestingherit, spre deosebire de cealaltă poziție, unde, în funcție și de gabaritul curului ei, de cât are bucile de dodoloațe, pentru acces, mai trebuie să mai și tragi, poate, de buca de sus...
Și ar mai fi și o altă variantă a poziției despre care am început discuția (cea ilustrată și de poză): ea capră și tu, tot în patru labe, în spatele ei. Excelentă pentru limbuit, sărutat și supt ori străpuns găozul, un pic prohibitivă pentru a introduce nemijlocit și pizda în meniu - afară doar dacă n-ai gât de lebădă ori cocostârc...
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...