Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Bivolar » Vin Feb 16, 2018 9:39 pm scrie: [...] si o fata se uita la mine [...]
Zeul Internetului » Vin Iul 13, 2018 6:31 pm scrie:A trecut mult prea mult timp de cînd nu am mai făcut-o în public.![]()
Ar fi k lumea dacă ne-am aduna cîţiva labagii şi să o facem prin diverse locaţii publice. Şi fetele să ne vadă. Măcar în momentul ejaculării. Pfoai, ce nebunie ar ieşi. Eventual, să stropim puştoaicele.
mihai1969 » Dum Sep 09, 2018 5:13 pm scrie:Eu tocmai ce m-am întors de la mare. Am mers la 2 Mai și cum făceam plajă la nudiști, am mers cu masca de scuba în valuri unde m-am lăsat în voia lor și cu o mână frecam ușor organul, iar cu cealaltă îmi masam prostata. Când mai scoteam puțin ochii din apă, priveliștea fetelor și bărbaților goi îmi dădea destulă inspirație ca să mai cresc puțin senzația de plăcere...
labaibuna » Lun Sep 10, 2018 8:44 am scrie:mihai1969 » Dum Sep 09, 2018 5:13 pm scrie:Eu tocmai ce m-am întors de la mare. Am mers la 2 Mai și cum făceam plajă la nudiști, am mers cu masca de scuba în valuri unde m-am lăsat în voia lor și cu o mână frecam ușor organul, iar cu cealaltă îmi masam prostata. Când mai scoteam puțin ochii din apă, priveliștea fetelor și bărbaților goi îmi dădea destulă inspirație ca să mai cresc puțin senzația de plăcere...
Asta da activitate placuta de vacanta!![]()
![]()
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Loading şi 56 vizitatori