Azi dimineata am avut ceva treaba pe la niste birouri; si pt ca trebuia sa ma plimb dintr-o parte in alta distanta de 3 statii de ratb, si cum autobuzul venea... (m-am gandit sa nu comand taxi pt 3 statii ca m-ar fi injurat taximetristul)... sar in autobuz... si raman aproape de prima usa, ca urma sa merg putin.
... un mos in spatele meu. (intre a 2a si a 3a statie .. care era mai lunga) se tot impingea desi nu era nimeni in spatele lui sa-l impinga.. mi s-a parut ca o face intentionat si m-am intors catre el.. el zice "ma scuzati".. eu raman intoarsa cu spatele la geamul catre sofer, asa fel incat piciorul meu drept venea perpendicular cu pozitia in care statea mosul.. eu inhaimurata.. in jeansi.. un pulover lung pana la genunchi, haina groasa lunga... e .. mosul se impingea in continuare cu tupeu .. dar se impingea cu pula ca si cand ar fi vrut special sa se frece de mine.. si o facea cu mai mare disperare cand autobuzul aproape ca ajunsese in statia unde urma sa cobor. EU FAC DIFERENTA INTRE GESTICA DE A NU SE TINE PE PICIOARE CINEVA SI GESTUL CU INTENTIE. ceea ce era paradoxal era varsta.. ca nimeni nu s-ar fi gandit ca un mos de genu .. ar mai putea avea pofte sexuale.. si el pe asta se si bazeaza probabil cand face asta.. ca daca-i zice vreuna in fata.. probabil ca el ii poate replica... "pai nu vezi cucoana ca sunt batran....ce tot insinuezi?"
cu greu m-am abtinut sa nu-i trag un cot in ochi mai ales ca eram cu mult mai inalta decat el...
si am ajuns la concluzia ca unii labari onanisti .. sunt onanisti si la batranete.. pana mor...