BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

De vînzare: PostereCD-uriCasete audioMachete auto

Parteneri: Link-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aiciLink-ul tău aici

Flashing/exhibition/voyeurism [by deliveryboy]

Discuţii generale
Trebuie să fiţi înregistraţi şi conectaţi pentru a accesa această secţiune
Imagine Prezentare Imagine Ștergere cont / mesaje

Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Flashing/exhibition/voyeurism [by deliveryboy]

Mesajde odiseu14 » Sâm Apr 19, 2025 11:01 am

salutare!
poate ne vedem la un moment dat prin Bucuresti, tot a venit caldura
odiseu14
labagiu premium
labagiu premium

Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 12

Reclame

Mesajde deliveryboyTM » Joi Mai 01, 2025 9:51 pm

Am avut zilele acestea o mini vacanta si mi-am facut timp sa scriu. Ceea ce va zic acum s-a petrecut in februarie.

Uneori in sambetele in care lucrez am liber de la gagicamea adica ea ramane la Arad iar eu la Timisoara. Circuland mult prin oras opresc la locurile de laba. Iarna nu a fost miscare la locul din zona strandurilor dar a fost langa mall asa ca am oprit mai des. V-am mai zis faze petrecute aici.
Stiam ca e ora la care apar si alti labari asa ca mi-am tras pantalonii sub coaie si m-am pus pe treaba. Nu a trecut mult si am auzit miscare, mai precis un fasait de geaca urmat de sunetul unui pet calcat. Se auzea ca e cineva dar nu il vedeam de unde eram. Statea la intrarea in cladire. Opresc multi pentru o pisare si ma gandeam ca e vreunu. Am continuat sa frec pulocu. Am auzit din nou fasaitul gecii, individul era in miscare inspre mine, si abia atunci vazui cine este. Mega surpriza! O ea! S-a oprit la distanta fata de mine. Tineam unicornul in mana dar ma oprisem din belit. Recunosc ca m-a surprins.
Primul gand a fost ca e travestit sau trans dar in aceeasi clipa mi-a zis cu o voce foarte feminina gen ca n-a vrut sa deranjeze si a intrebat "se poate?". Am fost atat de surprins incat mi-a oprit procesorul. :) Am zambit oarecum rusinat si am dat din cap intreband gen ce cauta aici.
Imi trasesem treiningul peste puloc dar erectia era maxima si evidenta.
S-a uitat inspre pula, a zambit, si a intrebat Dan?, eu am dat din cap, si a continuat ca stie despre mine de pe onanisti. :) Imi era clar care-i treaba, si am intrebat Cunosti locul? iar ea mi-a raspuns ca a citit tot si ca i-am starnit curiozitatea.
Despre ea, tipa faina, corp atletic. Doamnele, in special cele care fac sport, nu isi tradeaza varsta dar mi-am dat seama ca e mai mare decat mine. Era imbracata in colanti, geaca si pantofi sport. Ulterior mi-a zis ca venise asa in caz ca trebuie s-o ia la fuga. :)
Am vorbit multe, nu redau discutia. A fost curioasa in multe privinte. Imi placea tipa si ma excita interesul ei pentru faze povestite aici. S-a aratat interesata de prietenul meu Soldatelul.
Pana la urma am spart eu gheata intreband-o daca imi arata si ea ceva. A intrebat ce as vrea sa vad. I-am zis sa-si traga colantii si sa se aplece. S-a distantat de mine si a facut intocmai. Vazandu-i pizda instant mi-am tras treiningul sub pula si am luat-o in mana dar toata faza a durat cat zici un-doi si s-a acoperit. Piele alb rozulie, epilata, labii mai ingrosate. Daca ramanea expusa i-as fi departat bucile si mi-as fi cuibarit fata intre ele astfel incat sa-i dau limbi.
Am ramas cu pula expusa, vroiam sa mai privesc asa ca am intrebat "doar atat?" dar nu a raspuns ci mi-a zis cu tupeu, ceea ce m-a excitat, gen sa ma frec ca se uita cum imi place mie. N-am mai zis nimic si am dat la laba. Urmarea miscarile mele exact cum imi place. Eram super excitat asa ca nu a durat mult, am belit pula complet, m-am incordat sa vada capul umflat maxim, am zis Vine, si am dat drumul la jeturi, iar apoi am muls-o pana s-a desprins si ultima picatura. Zambea. Mi-a urmarit fiecare miscare, inclusiv cum am sters capul cu servetelul. M-a intrebat daca mi-e rusine de ea. :) Am zis ca i-o mai arat daca doreste iar ea mi-a raspuns ca data viitoare. Mi-a placut sa aud asta si i-am zis ca ma incanta ideea de a ne mai vedea si am intrebat-o daca ar fi dispusa la mai multe. Mi-a zis sa definesc "mai multe" iar eu am inceput sa insir gen penetrare, sex oral, sau macar masturbare, si ca mi-ar placea mult s-o ling. Nu a zis nici da, nici nu, ci mi-a zis ca doar sex protejat.
Aceasta a fost prima intalnire. M-a indemnat sa scriu aici dupa cea de-a doua, dorind sa citeasca cum s-au derulat intalnirile din perspectiva mea, asa cum am povestit si alte experiente, recunoscand ca ii place sa se mangaie in timp ce citeste.
M-a surprins perseverenta ei. Nu m-a contactat niciodata aici ci a trecut de suficiente ori pe la locul de laba pana ne-am intalnit.
A doua intalnire s-a consumat in acelasi loc. Ne-am reintalnit tot intr-o dupamiaza de sambata in parcarea unui magazin din apropiere. Era imbracata sport dar de aceasta data cu un pantalon mai larg. Imediat am vizualizat cum am sa-i trag jos. :)
Am vrut s-o directionez spre locul de laba dar mi-a propus s-o insotesc in magazinul cu articole pentru casa din apropiere. Mi s-a parut neobisnuit tinand cont de scopul intalnirii. Mi-a zis dupa ce am iesit din magazin ca a vrut sa vada cum ma comport si in alte imprejurari, altele decat cele care implica sexul si unde nu pot orchestra evenimentele. Am intrebat-o daca e psiholog. :) A raspuns ca a vrut sa ma perceapa asa cum sunt in societate atat cat se poate. In magazin am fost ca un cuplu. :) Asa ne-a considerat si fata care ne-a asistat. Am incercat cateva saltele si mi-a cerut parerea. Mi-a spus ca m-am comportat cum trebuie si ca ii face placere sa se afiseze cu un "cotoi mai tanar". :))
V-am mai zis ca ma imbrac sport si ca nu port chiloti iar asta atrage priviri. Mi-a zis ca a surprins priviri in magazin iar asta a facut-o sa se simta mandra ca eram impreuna. :) A admis ca ii plac baietii imbracati sport carora li se vede "cocosul" si mi-a zis ca mai era un baiat in magazin imbracat in trening negru caruia ii iesea in evidenta. Asa era, observasem si eu. :)
In drum spre locul de laba am intrebat-o care isi da primul jos textila. Mi-a zis ca eu primul pentru ca vrea sa vada "cocoselul". Nu mi-e mica niciodata dar am inteles ce doreste. :) O tipa foarte calculata, m-a dus intr-un loc unde nu puteam baga mana la pula s-o stimulez. Pantaloni subtiri, afara frig, asa ca urma sa vada puta mica cum dorea. Si colegii mei de la restaurant au glume pe tema asta in sensul ca e un mister cum arata pula mea in stare flasca.
Cum am intrat in cladirea abandonata m-am grabit sa dau pantalonii sub genunchi pentru ca simteam pula crescand. S-a ghemuit in fata mea si imi privea sexul. Mi-a zis sa n-o privesc ci sa ma uit in alta parte si sa ma gandesc la ce as face cu ea. Pula se ingrosa, pulsa, si s-a lungit pana s-a arcuit. Privea evolutia erectiei si se mangaia la scoica. A scos din buzunar un prezervativ, l-a scos din ambalaj, a pus caciulita pe cap si l-a derulat incet si abia apoi a cuprins pula si a inceput s-o manuiasca usor. N-am zis nimic, stia ce vrea. A luat capul in gura continuand sa maseze cu mana. Eram excitat iar daca ar fi continuat as fi explodat asa ca am intrebat-o daca pot sa ma uit si eu la scoica ei.
S-a ridicat iar eu m-am ghemuit in fata ei tragandu-i jos pantalonii. Purta chilotei albi mulati perfect peste pizda proeminenta. Am inceput s-o masez prin material, am privit in sus si a dat din cap ca acceptare pentru ce urma sa fac. I-am tras jos si am sarutat-o lung intre picioare. Nu m-a respins asa ca am repetat cateva saruturi scurte iar apoi mi-am folosit limba. Chiar daca e mai inalta decat media dar pentru ca si eu sunt peste medie, pozitia imi era incomoda. Mi-ar fi placut s-o intind pe spate si sa ma cufund intre picioarele ei dar locul e murdar asa ca nu a fost posibil.
M-a tras de brat sa ma ridic si s-a pozitionat in lateralul meu si m-a plesnit peste fesa. Mi-am ridicat hanoracul sa-i arat fundul. M-a surprins cu intrebarea "esti gay?". :) M-am aplecat si am raspuns obraznic ca imi place sa fiu lucrat la gaura, a ras si mi-a plesnit puternic fesele. Am intrebat-o daca vrea sa ma bata la fund iar ea a raspuns ca data viitoare.
O singura data am luat palme peste fundul gol, poate va zic faza candva.
Mi-a zis sa scot prezervativul si sa termin ca prima data. Mi-ar fi placut sa ma primeasca in ea sau macar sa se mangaie in fata mea. Nu am zis nimic ci am executat ca un baiat ascultator ce sunt. :)
Eram cu privirea la ochii ei, excitat ca se uita la pula, si imediat a si tasnit zeama. Am sters sperma si am tinut pula sa pis. Mi-a zis ca nu e pasionata de uro exact cand vroiam sa-i propun sa se pise si ea. Mi-ar fi placut sa-i aud susurul jetului.
M-am pozitionat cu spatele catre ea si cu fata spre intrarea in cladire, si in timp ce pisam a intrat un nene care evident nu se astepta sa dea peste unu cu pula scoasa. A intrebat gen Ce faci barbate? si atunci a vazut si ca nu sunt singur si a zis ca merge in alta parte.
Am intrebat-o daca ar face sex intr-un loc in care putem fi surprinsi iar ea mi-a raspuns ca asta am si facut. Deci e fata indrazneata. :)
Interactiunea cu Sportiva sau Psiholoaga (nu m-am hotarat inca cum sa-i zic) iese din tiparul experientelor mele pentru ca conduce jocul si ma provoaca. Nu e psiholog dar presupun ca are pasiuni in aceasta directie iar conversatia e antrenanta. Cum am zis si mai sus, si aceste randuri sunt o provocare din partea ei, bineinteles respectandu-i anumite dorinte.
Nu stau la discutii cu cei intalniti la locurile de laba, interesul meu fiind sa ma satisfac exhibandu-ma dar discutia cu ea, detaliile cerute, sunt tot exhibitionism pentru mine. :) Poate scrie ea cartea pe care o asteptati. :)
Nu ne-am mai intalnit pentru ca a fost gagicamea la mine dar v-a fi ocupata in urmatoarele weekenduri asa ca voi avea liber.
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium

Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Mesajde Mike_XXX » Vin Mai 02, 2025 6:12 am

Super întâmplare! Te invidiez ..
Mike_XXX
★moderator global★
★moderator global★

Nume real: Mihai
Orientare sexuală: bisexual

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid
Anterior

Înapoi la Cafeneaua labagiilor