Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului scrie:cristopher scrie:Eu vreau sa-mi gust sperma dupa ce am terminat in pizda
Sperma cu aroma de pizda fututa
Mmmh. E ca o prăjitură.
Zeul Internetului scrie:E ca o savarină, combinaţia.
Kryssty scrie:Eu mai fac laba cu prezervativ.... tin sperma in el si la următoarea laba...o savurez in timp ce mi o frec. Sau termin pe niste bichini purtati si apoi ii sug! Ma inebuneste amestecul de gusturi... sperma cu sucuri vaginale. Daca fac asta o iau de la capat cu laba!
Zeul Internetului » Joi Noi 23, 2017 4:35 am scrie:Eu, pînă acum, nu am gustat de la alţii.
Labar_muist » Joi Noi 23, 2017 10:31 am scrie:Zeul Internetului » Joi Noi 23, 2017 4:35 am scrie:Eu, pînă acum, nu am gustat de la alţii.
Te invit la o degustare ...
George_us30 » Mie Noi 29, 2017 8:56 pm scrie:Misto, dc nu ti-a placut, ma poti chema pe mine. Ar fi o mare placere. Din pizda sotiei mi-am gustat sperma insa din gura nu. Nu ma lasa sa termin in gura ei.
George_us30 » Mie Noi 29, 2017 9:56 pm scrie:Misto, dc nu ti-a placut, ma poti chema pe mine. Ar fi o mare placere. Din pizda sotiei mi-am gustat sperma insa din gura nu. Nu ma lasa sa termin in gura ei.
pulabelita » Sâm Feb 11, 2017 12:46 am scrie:Voi cum reusiti,in ce pozitii?eu pot cel mult sa imi ling capul,adevarul e ca nici nu am exersat ca sa pot sa o sug toata...am incercat de cateva ori si am lasat.o balta..
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 106 vizitatori