Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului scrie:Eu pe mîna stîngă. Apoi mă duc la baie şi mă spăl.
Barbat_cluj scrie:eu pe flocii de la radacina pulii si pe burta....
View My Video
fapfapfap scrie:Asa?
carlos_labagiu scrie:
arată foarte bine spermarea si trupul tău
gigelxxx scrie:In preput de obicei, e destul de mare sa retina tot. Apoi in hartie igienica sau servetele. Sunt destul de paros ca sa ma enerveze cat ia sa curat slobozu dupa.
fapfapfap scrie:Barbat_cluj scrie:eu pe flocii de la radacina pulii si pe burta....
View My Video
Misto laba! eu dau pe burta la greu, cateodata si pe coapse sau pe picioare, pe pat, pe covor cum imi vine, da daca stau intins asa pe spate si ma uit la pizde de cele mai multe ori dau pe burta si pe piept
Barbat_cluj scrie:mie din pacate nu mi tisneste asa departe..imi curge din pula ca un suvoi gros de smintina..numi ajunge asa departe ...dar asta e..asa ejaculez eu...
fapfapfap scrie:gigelxxx scrie:In preput de obicei, e destul de mare sa retina tot. Apoi in hartie igienica sau servetele. Sunt destul de paros ca sa ma enerveze cat ia sa curat slobozu dupa.
pe mine ma excita asa sa imi las sperma pe mine si la ceva timp dupa aia sa mai dau o laba sa adaug mai multa imi place asa mirosu de pula labarita si de sperma de aia de multe ori nu ma sterg sau spal dupa laba
Barbat_cluj scrie:si mie imi place mirosu de pula dupa laba...eventual dupa citeva ore..miroase a barbat labagiu...plus mirosul de floci de pe pula si de pe coaie...ma excita mirosul pulii dupa laba
Barbat_cluj scrie:fapfapfap scrie:gigelxxx scrie:In preput de obicei, e destul de mare sa retina tot. Apoi in hartie igienica sau servetele. Sunt destul de paros ca sa ma enerveze cat ia sa curat slobozu dupa.
pe mine ma excita asa sa imi las sperma pe mine si la ceva timp dupa aia sa mai dau o laba sa adaug mai multa imi place asa mirosu de pula labarita si de sperma de aia de multe ori nu ma sterg sau spal dupa laba
si mie imi place mirosu de pula dupa laba...eventual dupa citeva ore..miroase a barbat labagiu...plus mirosul de floci de pe pula si de pe coaie...ma excita mirosul pulii dupa laba
fapfapfap scrie:Ce iti place?:)
Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:Ce iti place?:)
Îmi place să las sperma să se întărească pe mine.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 154 vizitatori