de eneal » Lun Mar 11, 2024 7:41 am
La 7 ani. Eram singur pe un fotoliu si am inceput sa o iau la laba pana am avut orgasm. Senzatia a fost extrem de intensa si placuta, de neuitat. Ma instruiese in prealabil un baiat mai mare decat mine asupra a ceea ce am de facut. Facusem laba si cu el insa nu ajunsesem la orgasm. Cand eram mic multe aventuri am avut cu prietenii si prietenele de joaca. Spre exemplu, cu baietii, ne mangaiam pulele si ni le priveam. Cu alte ocazii si cu alti baieti mai mari de la bloc ne-am supt pulele si ne faceam laba. Am avut un baiat mai mare binisor decat mine cu care am facut laba o perioada destul de lunga, ne sugeam si pulele, ii mancam sperma (eu inca nu ejaculam), si-o manca si el. Ne lingeam pe coaie, a fost placut. Am avut destule aventuri si cu fetele, cu una mai mare m-am masturbat, ea freca pizda, eu pula. Voiam sa o fut, dar ni le frecam intr-un beci, in picioare, rezemati de perete si voiam sa-i bag pula in pizda, dar nu ajungeam din cauza ca era considerabil mai inalta decat mine. S-a lasat in jos si am reusit macar sa imi frec pula de pizda ei, nu i-am bagat-o insa. Cu alte fete, tot asa, ni le atingeam, ni le priveam, am dat limbi in pizda la cateva, am incercat sa ma fut cu cateva, dar mai in toate aventurile eram in picioare, asa ca fututul, sa zic asa, era destul de limitat, in sensul in care am reusit sa bag jumatate de pula in pizda unei fete, impingeam si cam atat, eram mic rau si nu stiam ca trebuie sa dau inainte si inapoi, eram cu pula in pizda si eram excitat ca naibasi cam atat, inca nu stiam de laba atunci. Chestiile astea nu se uita, imi amintesc cu drag de ele si uneori imi fac laba cu gandul la acele aventuri de cand eram mic.