de mache_007ro » Lun Noi 13, 2023 9:07 am
Abia acum am reusit sa mai scriu, ca am fost rupt de oboseala. Am crezut ca peste weekend mai pot da update-uri, dar nu am avut cum. In fine, a fost perfect, cum am zis mai sus.
Vineri seara am ajuns in Bucuresti, ne-am cazat la Airbnb, am desfacut sticle de vin si de sampanie, am turnat in noi, am comandat pizza, ne-am facut hidratarea cu alcool, ca altfel nu merge. Pe la 10 si un pic am plecat in clubul de swing, unde atmosfera are asa si asa, lume destul de putina, dar oameni care aratau bine si care aveau potential. Am continuat cu vinuri, dar nu am stat mult in club, pentru ca era clar ca nimeni dintre noi nu va agata ceva pe acolo, pentru ca nu s-a creat o chimie in sensul asta. Asa ca am plecat spre casa, unde am continuat cu vinuri si cu povesti. Atmosfera era putin ciudatica, stiam ca vrem threesome, dar nu prea stiam cum sa demaram. Pana la urma, amicul meu i-a facut sotiei masaj la picioare, apoi totul a mers de la sine, cu atingeri, cu pipaieli, cu dezbracat, cu saruturi intre noi toti. Dupa un preludiu lung pe o canapea, ne-am mutat in dormitor, unde joaca a continuat si a mers din ce in ce mai departe. Am intrat eu primul in ea. El era destul de jenat inca si de reticent, imi cerea voie pentru orice avea de gand sa-i faca, dar i-am zis ca e ok, ca poate sa faca orice este ea de acord. Lucrurile au mers impecabil. Mi-a fost dor sa sug pula, am facut-o impreuna cu ea. Mi-au supt-o si ei amandoi. Ne-am terminat pe rand pe ea, pe sani si pe fund, spre dimineata.
Ziua de sambata a continuat cu cafea, plimbare, mancat la o terasa, ginuri tonice, șprițuri și încă o partidă lungă, noaptea.
Ne-am intors acasa ieri, rupti de oboseala, dar satisfacuti. Vom mai face, e clar, acum studiem programele sa vedem daca putem face ceva in vacanta de 1 Dec, macar o noapte...