de labaibuna » Mar Oct 17, 2017 7:59 am
Idem si eu, in ce priveste toleranta maxima fata de subiectele propuse - daca imi pot exprima parerea de simplu membru. Cata vreme un subiect de discutie sau o imagine nu dauneaza forumului. Adica, nu-i ameninta insasi existenta, in sensul precis ca nu poate fi folosita de cineva, din afara sau chiar din partea unor membri cu anumite reflexe, nu doar de "procurori" (aspectul asa-zis de "legalitate"), ci si de inchizitori "morali", ca motiv - fie el valabil, fie un pretext ipocrit - impotriva lui. Si-a noastra, a tuturor, in fond.
In rest, pace si voie buna. Si, normal, placere impartasita, prin cat mai multa tractiune a excitarii provocate de atatarile cele mai diverse. Cat de plauzibila - real sau fantasmatic, nu conteaza - si deci cat e de "legitima" o propunere, pentru unii sau pentru altii (indiferent de gradul ei de popularitate sau, dimpotriva, de minoritatea aderentilor la ea), e ceva ce se verifica exclusiv practic, din mers, prin interesul interactiv pe care-l starneste. Orice alt criteriu de evaluare - minus cel pomenit deja - mie mi se pare impracticabil sau contraproductiv.
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...