Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
ipseeker scrie:Am avut multe ocazii. Am crescut la tara, si imi placeau fructele. Satul era plin de pomi fructiferi de toate felurile, casa mea insa avea numai corcodusi firar ai dracu. Asa ca am devenit maimuta de mic. Ma furisam pe garduri sau in curtile oamenilor, urcam pe acoperisori, totul ca sa ajung in caisii, ciresii, merii, etc lor XD. Dar deasemena imi placea sa stau in copaci, sa fiul la inaltime. Eram destul de bun la asta, schilod, asa ca nu faceam zgomot, si agil. Si aveam curti in care fie nu aveau caini, sau ma intelegeam cu ei... Veanam dimineata, sau ma urcam pe inserat... alte zi in toiul zilei cand nu erau adultii acasa.... E obiceiul asta a avut si alte avantaje.
Prima data cand am spionat pe cineva eram copil. Aveam niste fetite in vecini, colege de clasa cu mine, care mereu se jucau impreuna, si niciodata cu noi baietii. Uneori le spionam din marul unei vecine - era un mar si stufos care. Ele se jucau in patele casei, si aveam un unghi bun al locului lor de joaca. Se jucau cu papusi, pretindeau ca sunt in telenovele, faceau oracole si tot felul. Dar intr-o zi, erau in copac, si nu eram prea atent la ele, asa ca multa vreme nu stiam ce fac, dar dupa un timp cand ma uit, le vad intr-o sesiune de masturbare in grup. Erau 4, stateau in picioare, ridicau rochia cu o mana, aveau chiloteii in vine si se frecau la pasarica. Se uitau una la alta, radeau si vorbeau, dar de la distanta la care eram, nu puteam sa le aud decat daca vorbeau tare. Faceam si eu laba cu prietenii, dar habar nu aveam atunci ca si fetele o fac, si in grup nu alta. Prima data am fost prea socat ca sa ma excit. Dar dupa asta am inceput sa le urmaresc mai activ sperand sa le surprind. In general doar se jucau, dar am avut si ocazia sa le mai surprind, si atunci am dat laba spionandu-le. Cu siguranta ele mi-au trezit pasiunea pentru voyeurLe-am mai vazut de cateva ori, uneori erau toate, altele doar doua sau 3, si odata le-am vazut cu un verisor parca, venit de la oras, un pic mai mic, dar neneorocitul le-a pus-o in pasarica la toate pe rand. Sunt gelos si acuma cand imi amintesc. Imi placea sa le spioneze, insa dupa o vreme se jucau tot mai rar in locul ala, si mi-a pierit cheful sa stau ore in sir zi dupa zi in mar sa le astept XD Dar cand s-a terminat vacanta, si am mers la scoala era amuzant sa ma uit la ele, sau sa vorbesc cu ele stiind ce stiam. Nu am spus nimanui insa.
Alto situatie, aveam o femeie in vecini... am descoperit ca se spala afara pe batatura, aveam un copac misto din care aveam vedere buna, si o zona mai aproprioata intre un grajd si un gard si ma uitam printre scanduri. Era tipa buna rau de tot, corp frumos, sani mari, un tufis misto. Ii invatasem programul de spalare, asa ca timp de vreo doi ani, era sursa mea principala de imagini erotice... ma rog, cat era vremea frumoasa. Pe alta am surprins-o cu un vecin casatori, o fute-a dupa o sura. A fost prima oare cand am vazut oameni facand sex. Nu ultima, am mai spionat oameni pe fereastra, vazusem si un cuplu sub un pod la garla cand credeau ca sunt singuri. Nu stiu daca satul meu era foarte horny, sau pur si simple eu eram bun la furisat, dar am avut parte de multe.
In adolescenta, eram deja prea mare si inalt ca sa ma strecor. Asa ca nu am mai vazut nimic, si oricum eram prea ocupat sa urmaresc lumea, ca eram ocupat alergand dupa fete.
Prin anul 3 in liceu, stateam intr-un apartament cu altii elevi, insa la un moment dat, cateva luni bune, ramasesem doar eu, si o studenta cu 4 sau 5 ani mai mare. Venea iubi la ea de multe ori si ramanea peste noapte. Ii auzeam de multe ori, pana cand intr-o noapte eram foarte excitat din cauza lor, asa ca am iesi din camera usor, am luat-o deabuselea, si am zis sa ma uit pe gaura cherii. Tipa avea patul fix in lateral in fata usii, si din fericire aveau si tv-ul si o lampa aprinsa. Asa ca ii vedeam bine. Asta a devenit un obicei dupa. De fiecare data cand venea la ea, si incepau, eram acolo cu pula in mana, si ii spionam. Alte dati era singura, si mai aruncam un ochi cand treceam prin fata usii. Asa am reusit sa o surprind si masturbandu-se de cateva ori.
In anul 1 la facultate stateam intr-o vila, si la debara aveam un geam mic, din care vedeam pe fereastra casei alaturate, care era foarte aproape. Geamul asta venea pe o latura in spatele casei, und totul era perete cu exceptia geamului ala mic, ca de baie, asa ca vecinii nu aveau probleme, si cum nu era nici bec la debara, pate nici nu il obeservau. Era si greu de accesat, au am ajuns la el, cand intr-o zi incercam sa il deschid sa aerisesc, si m-am urcat pe un scaun. De acolo am observat ca aveam vedere perfecta la ferastra din casa alaturata. Si era fix camera unei tipe. Ziua nu vedeam nimic, dar seara, cand aprindea becul, vedeam perfect, perdele mai transparente nu am vazut niciodata XD In camera aia statea o adolescenta, majora sau un pic sub, nu stiu, n-am interactionat niciodata.
Dar era frumoasa. Am inceput sa o urmaresc in fiecare seara. Am stat acolo mai bine de un an, si in anul ala, am vazut-o schimbandu-se de multe ori, facand exercitii dezbracata, am vazut-o masturbandu-se de multe multe ori. Am vazut-o facand sex cu gagicul de vreo 2 ori, cand era singura acasa. Am vazut-o chiar si masturbandu-se si sarutandu-se cu o alta prietena de cateva ori. A fost super. Imi luasem si un benoclu la un moment dat. Stateam aproape in fiecare seara dezbracat, pe o masa in debara, dand la laba si urmarind-o.
Dupa ce m-am mutat de acolo, nu am mai avut astel de ocazii, decat sa imi aud colegeii de apartament sau vecinii.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: frecusulbun, Trendiction [Bot] şi 48 vizitatori