de horia13 » Lun Feb 26, 2024 12:35 pm
Pe a mea nu mai stiu exact cum am convins-o, dar parca am mai scris intr-un topic, in urma cu cativa ani i-am propus sa facem swing, ne-am intalnit cu doua cupluri la o cafea si nu a iesit nimic. Apoi am gasit un tip si am avut primul nostru threesome. Dupa ce ne-a supt pe amandoi, el a futut-o in pizda si eu i-am dat muie. Am terminat amandoi in ea si dupa ce tipul a plecat a zis ca ea se intalneste doar singura cu alti barbat, s-a simtit aiurea sa o faca de fata cu mine. Am fost deacord si pana in urma cu doi ani a avut vreo 6 handralai din care doi au fost pe termen lung. Dupa ce s-a terminat si cea de-a doua relatie mai serioasa, ca sa zic asa, nu am mai vrut sa se intalneasca cu nimeni, dar nici cu mine nu a mai facut sex. Intre timp, eu am cunoscut o tipa cu 25 de ani mai tanara ca mine, maritata si gravida cu al doilea copil, pe care am futut-o in draci intr-o delegatie. Deocamdata nu am cum sa ma mai intalnesc cu ea pt ca anul trecut a nascut si nu mai poate sa plece de acasa, doar sa ma cheme la ea daca pleaca sotul ei. La inceputul anului asta, sotia mea a cunoscut un tip care a venit acasa cand eu eram la munca si a futut-o. Din pacate s-a dat disparut insa curand a gasit altul care vine tot asa si o fute cand eu sunt plecat la munca sau ramane si noaptea cand sunt in delegatii. Vad ca se inteleg bine si cred ca o sa fie tot o relatie de lunga durata. Singura problema este ca tipul nu poate sa ejaculeze, o fute mult si bine dar nu termina, iar ea isi doreste foarte mult sa fie plina de sperma in pizda.