de tudorvladimirescu » Vin Sep 01, 2023 5:58 pm
1. suntem la fel amandoi, nu o duceam rau nici inainte
2. are o fantezie, ii plac baietii mai rai ca sa zic asa..adica ii place cand e fututa sa tipe "opreste-te te rog" sau chestii de genul si atunci ii place sa ii dai mai tare...nu stiu cum sa explic..vrea sa fie dominata la modul agresiv o sa sune urat dar un fel de viol (adica ea e de acord sa faca sex dar ii place sa se opuna). ala de 25 i-a rupt pizda, dupa ce a facut sex cu el a venit la mine sa facem un sex asa..cumva sa faca misto de mine intr-un mod excitant, zicea "uite ce mi-a facut..dai in gol acum".nu a fost la modul ofensiv, ci mai mult jucaus si provocator...acum nu am de ce sa mint, dupa baiatul ala nu mai putea niciunul sa futa, o largea prea tare.
3. a fost un concurs..nu o sa zic prea multe acum, dar au reusit 8 baieti sa se satisfaca cu ea in acelasi timp
4/5. recent am observat ca e cam multa monotonie, dar e normal dupa asemenea orgii sa mi se para plictisitor sa nu le mai fac...cred ca la fel este si pentru ea. noi o sa incercam sa nu mai luam parte la asa ceva pentru ca nu prea e ok pentru o relatie atata deschidere, deocamdata lucrurile sunt ok totusi.
6. ii place sexul cu mine, insa nu m-a votat pe mine. i-a placut ala cu ciocanul de 25...mi-a si recunoscut ca i-a satisfacut maxim fantezia ala si ca s-a simtit datoare si i-a facut si ea o fantezie lui (o fantezie foarte nebuna)
7. ce sa zic, norocos eu asa..pare putin panarama dar imi place, ce e drept ii si intretin mofturile..unghii in fiecare saptamana, gene, acid in buze, haine sexy. ea in mod normal e foarte loiala, dar cand devine panarama...nu o intrece nimeni si asta imi place...face un sex oral si se fute pe rupte