de tudorvladimirescu » Mie Iul 26, 2023 9:57 pm
am o relatie cu o tipa foarte atractiva ( are un corp de invidiat mai ales fundul) care este si petrecareata. in general mergem impreuna la petrecerei sau cluburi insa de data asta era o iesire "cu fetele" asa ca am fost de acord sa o las sa mearga fara mine. fiind o seara in club a luat o rochie ceva mai sexy, decolteu, destul de scurta, lucru care nu ma deranjeaza in mod normal, insa iubita mea nu prea poarta lenjerie. am stat mult timp sa o conving si intr-un final am facut-o sa isi ia o pereche de chiloti pe ea (niste tanga destul de sexy pe care deobicei ii poarta doar pentru mine). am condus-o la club unde s-a intalnit cu prietenele ei si dupa am plecat acasa. nu sunt genul care sa sacaie cu mesaje sau telefoane, daca a iesit sa se distreze atunci sa isi vada de distractie, nu de telefon, doar cand ia o pauza daca vrea ea sa dea un mesaj sa vad ce face. pe parcursul serii m-am tot gandit ce mai face, cum se simte si deodata primesc un mesaj de la ea "vai de mine". am fost debusolat pentru o clipa, ma gandeam ca poate a patit ceva si am intrebat-o ce s-a intamplat. mi-a raspuns cu "iti povestesc dupa, sunt ametita rau si am chef sa ma distrez". pe moment m-am linistit si m-am gandit ca e bine ca se distreaza. orele au trecut si ma suna sa vin dupa ea cat de repede pot si m-a asigurat ca nu s-a intamplat nimic. am ajuns la club de unde am luat-o foarte ametita. pe drum am pus mana pe piciorul ei si am inceput sa urc usor usor, iar cand am ajuns in locul dorit am ramas surprins, nu avea chilotii pe ea. am intrebat-o unde sunt si scoate perechea de tanga extrem de umeda din geanta si incepe sa rada. pentru voi poate este o simpla poveste, insa pentru mine a fost un soc sa aflu ceea ce a facut iubita mea. sunt curios ce credeti voi ca a facut in club, iar dupa ce aud cateva teorii o sa va spun ce s-a intamplat de fapt