de Marius7990 » Mar Noi 22, 2022 5:40 am
Maraton se gaseste la farmacie. Este formula noua, de fapt modificata pentru onanisti. Este o formula care combina circulatia marita in zona pelvisului si deci niste erectii dese si care pot fi si necontrolate cu substate care excita si cred ca vorbim de cantarida sau similar (desi nu apare explicit in prospect). Asadar o senzatie care induce dorinta de masturbat, practic iti vine sa te freci de citeva ori pe zi. Iar laba e diferita de atunci cind nu iei Maraton, e mai puternica senzatia de excitare insa in acelasi timp te aduce la sperma destul de repede. Insa, mare atentie, este un supliment ca re poate da dependenta. Eu ajunsesem sa iau o data pe saptamina, lunea, si avea efect la laba pina joi inclusiv. Desi am si sotie, mentionez ca nu fut deci nu am folosit niciodata Maraton pentru futut si nici nu cred ca e bun in aceeasi zi cind se ia, fiindca induce o dura durere de cap, mai ales daca se iau doua comprimate odata. Se pot lua doua, ca proba, pentru senztie, insa dupa ce am luat odata asa, am decis sa aiu numai un comprimat de fiecare data. Dependenta o simti si daca poti e bine sa te opresti, eu am luat citeva luni si m-am oprit, mai ales ca am discutat cu alti onanisti care dezvoltasera dependenta masiva si luau la doua zile. Asadar, moderatie si atentie. Altfel, merita pentru senzatii, mai ales pentru cei care fac laba