AlexLabagiul22 scrie:labaibuna scrie:AlexLabagiul22 scrie:Pff.. eu doar mi-am pipait verisoara, nu am ajuns sa bag trenul in gara inca, dar mai e timp
Poti povesti un pic mai mult despre ce si cum a fost?... Mai ales ca sugerezi - daca inteleg eu bine - ca ar putea exista si o continuare a zbenguielii cu ea...![]()
Pai eram in excursie in Grecia impreuna cu parintii ei, si noi 2 stateam in aceeasi camera, fiind camere diferite, parintii ei stand la capatul holului. Dupa ce am venit de la mare ne-am luat ceva de baut, si ne-am cam facut zambareti![]()
dupa care am intrebat-o la misto daca pot sa ii "aranjez sutienul". Si asa am inceput sa o pipai pe sani, pe fund pe la pizdulica si tot asa.. deget etc. Dupa ce a adormit am tot continuat sa o pipai.. dar nu am continuat in sensul de futai.. pentru ca totusi, e varamea
![]()
. Dupa pipaiala am mers tras o laba cum nu am mai facut-o vreodata![]()
Mersi de raspuns. Cam cu cat timp in urma s-a petrecut intamplarea de parintii ei v-au cazat in aceeasi camera?

... Iar, dupa aceea, stiu si eu, in dimineata urmatoare, in zilele de dupa, ce ti-a dat comportamentul ei fata de tine de inteles? Au existat de partea ei semne subtile/cifrate/private de recunoastere din partea ei a unei complicitati erotice, secrete, dar efective, create intre voi doi cu ocazia respectiva (eventual cu sperante de repetare, cumva, candva... chiar si oricat de vag)? Sau ea s-a purtat ca si cum absolut nimic de genul acesta nu s-ar fi intamplat?... Lasandu-te pe tine, mai ales cu trecerea timpului, cu sentimentul ca "totul ar fi fost doar un vis" al tau, de unul singur, cu care ea n-ar fi avut nimic de-a face...