Sa va spun o intamplare petrecuta acum 3, 2 ani si in vara trecuta (poate o sa am unele greseli cu virgula, sorry).
Acum 3 ani- Eram eu la bunici cu verisoara mea mai mica decat mine cu 2 ani, si pe atunci aveam 12 ani (si vara-mea 10, scuze ca vorbesc de minore) si, stiu ca toti plecasera sa ia apa (locuiesc bunicii intr-o zona in care trebuie sa plece cam la cateva sute de metrii sa ia apa), m-am dus eu cu verisoara mea intr-o camera si ne jucam, ne mai uitam la televizor, d'astea de copii

. Pana cand la un moment dat am zarit ceva punga in care erau niste chiloti de ai iei

cum eram mai mic si prost m-am amuzat pe chestia aia, nu stiu sigur, dar cred ca m-a intrebat ceva gen daca am par pe picioare sau nu stiu, ca ea nu avea

si nu stiu cum a venit vorba si am ajuns la parul pubian, si am intrebat-o daca vrea sa si arata, prima data mi-a zis ca isi face poza cu telefonul meu in alta camera sa vad, zis si facut (doar ca poza era neclara, pusese degetul la camera). Si cand mi-a aratat poza i-am zis ca-i neclara si ca n-am vazut nimic,a zis sa faca alta, tot la fel (neclara). Si pana la urma a zis ca imi arata asa, dar sa nu zic nimanui

Zis si facut, si-a dat pantalonii jos si chilotii si si-a aratat pizda ei de minora (inca mai stiu exact cum s-a intamplat), era asa alba si pot sa zic ca se dezvoltase putin.

Si doar atat am apucat sa facem, mai departe au venit aia si am vazut cand si ne-am pus iar sa ne uitam la televizor.
Acum 2 ani- Tot la bunici cu verisoara mea (tot aia, pe la 13 ani deja incepusem sa fac laba si eu). Si dormeam cu ea, si am cam batut-o la cap 2 zile de ceea ce mi-a aratat...

voiam sa-mi arate din nou sa pot sa pun mana etc.

. Si a fost fix invers, mi-a cerut ea sa-i arat eu pula mea, zis si facut

am asteptat sa plece toti sa ramanem singuri, si i-am aratat-o

(imi amintesc ca mi-a zis ca-i frumoasa si mare)

), stiu ca am pus mana pe ea si am inceput s-o frec 10 secunde, si cand s-o pun pe ea sa faca la fel au ajuns acasa cei de plecasera (mi-a fost ciuda ca puteam s-o conving). Iar asa i-am mai aratat-o de vreo 3-4 ori cand dormeam amandoi, pe sub patura

) si ii placea intr-un fel..dar doar atat din pacate..
Iar ultima intamplare petrecuta in vara si pe care vreau s-o finalizez- Acum intamplarea nu se mai intampla la bunici, ci la mine acasa.. venise tot verisoara mai mica cu 2 ani, dar si inca o verisoara de vreo 22 ani..

fata de cea de 22 ani n-am nicio atractie (chiar daca e frumoasa), am ceva cu cea mai mica.

Si cum eram la pc eu (mentionez ca am pc-ul langa pat), era vreo 2 dimineata si normal ca era vara, caldura... a mica dormea in ceva rochita daca nu ma insel.. si i se ridicase mult si mai ramansese doar in chiloti, si am vazut ca verisoara cea mare era intoarsa cu fata-n jos (n-avea treaba ea, dormea) am incercat eu usor sa-i dau chilotii la o parte sa ii vad pasarica mai batrana cu 2 ani

si sa-i fi dat o limba. Dar pana la urma n-am reusit...