Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
Labagiu in dress scrie:https://xhamster.com/movies/7446656/stp4_daughter_takes_daddys_punishment.html
mihai1969 scrie:Am surprins o convorbire dintre fata cea mică a soției cu o prietenă, în care îi povestește cum a fost prima ei experiență erotică, la cald, imediat după ce s-a petrecut...
Pffff... fierb! Pentru curioși - a rămas încă intact himenul (deși după tentative de penetrare eu nu aș mai numi-o chiar virgină) dar el i-a oferit ei un oral care a lăsat-o tremurând, iar ea se bucura că i-a făcut „ăăăă... laba, mă rog...” și ăla a terminat pe ea. Fiind prima oară, era fericită că a făcut ceva bine dacă a terminat, nu?!?
ROFL!
AlexLabagiul22 scrie:Pff.. eu doar mi-am pipait verisoara, nu am ajuns sa bag trenul in gara inca, dar mai e timp
labaibuna scrie:AlexLabagiul22 scrie:Pff.. eu doar mi-am pipait verisoara, nu am ajuns sa bag trenul in gara inca, dar mai e timp
Poti povesti un pic mai mult despre ce si cum a fost?... Mai ales ca sugerezi - daca inteleg eu bine - ca ar putea exista si o continuare a zbenguielii cu ea...
(Ca, la mine, e o poveste veche si definitiv incheiata. Inmormantata chiar. Ea a si plecat definitiv din tara nu mult dupa momentul evocat si nu mai am chiar absolut nici o veste despre ea de atunci incoace. Ceea ce e chiar naspa, pe undeva, avand in vedere totusi ca facem parte din aceeasi familie, chiar si in sensul larg...)
Înapoi la Sexy Lounge [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori