Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
qawsedrf » Joi Noi 04, 2021 12:06 am scrie:Eu cand aveam 16 ani stateam cu verisoaramea care era mai mica cu doi ani,dar nu mai era virgina.Si cand intra la baie o vad cum se masturbeaza in cada asa ca ii iau chiloti si dau si eu o laba alaturi de ea.Cand a iesit eram in pat ca si cum nu s-a intamplat nimic,ea s-a dus in camera ei.Cand sa merg sa vad ce face o vad cum se masturba si in masa sanii.Ma roaga sa nu ii spun matusii mele ce face orice.Asa ca am pus sa o ling si sa ii ating tatele mi-a dat si ea si mie o laba si atat.
Andreirem » Dum Mar 20, 2022 5:49 pm scrie:Nu o sa recunoasca nineni ca a înfipt disperat pula într-o piersica care pârâie si ca a supt sfarcurile unor sani cât nuca. Ca a futut ceca care avea bucile cât jumatate de palma. Practic si teoretic a facut laba cu trupul acelei fiinte. Este foarte excirant sa pui pula la dispozitie pustoaicelor si pustilor sa se joace cu ea desigur fără a avea contact sexual cu penetrare . Nu este plăcut sa ramana cu sechele sau cu un gust amar. Sa se joace asa cum doresc si cum ne făcea noua placere când eram la vârste fragede. Incestul este contactul intim intre maturi se tineri in limita plăcerilor .
Shiner » Dum Apr 10, 2022 2:11 am scrie:Ce părere aveți de incest?știți cazuri?
Înapoi la Sexy Lounge [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori