Moderator: adinna2014
parshu_pervu scrie:Un loc foarte bun de laba in aer liber este pe Dambovita salbatica. Merg des acolo si sunt multe locuri unde nu te deranjeaza nimeni. Merge si de plaja nud vara.
masturbici77 scrie:Nimeni dornic de o masturbare reciprocă sau chiar un sex oral? Nici un loc de intalnire?
cornum scrie:lasa o modalitate de contact
dan4fun scrie:Doreste cineva sa ne vedem sa ne facem o laba reciproca si ca stimulent sa aducem chilotii prietenei/sotiei?
adyxzh scrie:hmmm....poate ma bag si eu ! am multe zile cand sunt sigurel acasa ! din buc ! s4
am loc de luni pana vineri intre orele 10 si 14 in dr taberei...as vrea sa mangai pula cuiva pana ejaculeaza
parshu_pervu scrie:am loc de luni pana vineri intre orele 10 si 14 in dr taberei...as vrea sa mangai pula cuiva pana ejaculeaza
In natura te intereseaza?
cornum scrie:am loc de luni pana vineri intre orele 10 si 14 in dr taberei...as vrea sa mangai pula cuiva pana ejaculeaza
mihai1969 scrie:cornum scrie:am loc de luni pana vineri intre orele 10 si 14 in dr taberei...as vrea sa mangai pula cuiva pana ejaculeaza
Interesant... Poate îmi iau o zi liberă cândva...
Înapoi la Întîlnirile labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], stfptz şi 0 vizitatori