Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
gilie33 scrie:Si eu sunt din Constanța
radu1972 scrie:Salut noul site dar activitatea lasa de dorit si asta din cauza membrilor.
Pe chat nu este nimeni , niciodata. V-ati prezentat cu adrese de skype si yahoo dar nu intrati cu anii!
Atunci cum sa interactionam?
activitatea lasa de dorit si asta din cauza membrilor
Pe chat nu este nimeni , niciodata
V-ati prezentat cu adrese de skype si yahoo dar nu intrati cu anii!
radu1972 scrie:Salut noul site dar activitatea lasa de dorit si asta din cauza membrilor.
Pe chat nu este nimeni , niciodata. V-ati prezentat cu adrese de skype si yahoo dar nu intrati cu anii!
jonponn scrie:daca e cineva din cta interesat de laba pe afara (nu am loc) sa-mi lase mesaj
rmst scrie:radu1972 scrie:Salut noul site dar activitatea lasa de dorit si asta din cauza membrilor.
Salut!activitatea lasa de dorit si asta din cauza membrilor
Esti unul din ei,intri foarte rar.Ai un singura postare in trei saptamani,asta la care iti raspund eu acum.Deci???Pe chat nu este nimeni , niciodata
Nu te-am vazut deloc acolo sa spui cine esti si ce vrei.Oricum,treaba cu chat-ul nu inteleg nici eu,utilizatorii au cerut chat pe forum,acum nu il folosesc.V-ati prezentat cu adrese de skype si yahoo dar nu intrati cu anii!
Normal ca intru rar , am avut perioade cand intram de cateva ori pe zi si TOT NIMIC , degeaba schimbati daca nu este activitate.
Nu inteleg de ce va deranjeaza? Asta este adevarul Chat -0 , postari - 0 , Moderare (in afara de bun venit) - 0
Bafta
Nu vad unde ti-ai lasat adresa de skype sau yahoo.Atunci cum sa interactionam?
Nu ai mai intrat pe site de pe 07.02.2017.Aceeasi intrebare iti pun si eu. Cum sa interactionam?
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori