De o săptămână am oprit zilnic acolo că sunt în perioada cu chef.
Cum am livrări în zonă nu zăbovesc prea mult dar este când opresc de mai multe ori. Perseverența e cheia!
Dar altceva vreau să vă zic că n-am mai reușit aseară, la cald.
Vă plac plinuțele?
Aseară am dar peste un cuplu pe păturică.
Un puști de vreo 16 ani o futea pe una dolofană. Dolofană și sexy. Ea era matură și de etnie rromă. Mi-am dat seama după vorbă. M-am dus cu tupeu până lângă ei cu mâna la pulă, chiar dacă el dădea din mână să plec, pentru că am auzit-o zicând Lasă să vină.
Era întinsă pe-o parte cu bluza ridicată peste țâțe, sutienul și restul hainelor aruncate lângă ei iar puștiul i-o dădea pe lateral. Are o pulă lungă lungă ca un băț și arcuită în sus.
Gagica imediat m-a întrebat dacă vreau și eu chiar când am scos pula din treining și mi-a făcut semn că vrea s-o apuce în mână, mi-a arătat 5 degete și mi-a zis 50. M-am prins ce vrea și am acceptat că eram excitat de situație.
Mi-am scos pantalonii să mă pot adapta poziției lor și să și pozez cum îmi place mie.
Mi-a luat coaiele în mână și îi repeta puștiului Uite ce boașe are. Am finalizat rapid dar am rămas într-o parte să văd finalul. S-a terminat și el și până s-a îmbrăcat gagica m-a luat cu ce caut în boscheți. Ea a luat-o înainte spre ieșire iar ăsta mi-a zis că dacă vreau lui îi plac și băieții. Știe care-i mișcarea în zonă și din vorbe am aflat că se știe cu ăia de la blocuri pe care i-am mai menționat cândva.
Gagica umblă și ea prin zonă.
După cum ziceam, perseverența e cheia succesului. De multe ori e pustiu acolo iar uneori surpriză.