Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
hara1ambi3 » Joi Feb 11, 2021 2:43 pm scrie:Eu as vrea sa gases pe site tipe din TM cu care să mă întâlnesc și în fața cărora să îmi fac laba in timp ce se dezbracă.
deliveryboyTM » Mar Feb 09, 2021 9:46 pm scrie:Am fost sambata. Era lume multa pe acolo pentru ca a fost meci. A ramas ca ne vedem si duminica doar ca am fost la Arad si am ajuns tarziu. Erau prezervative agatate in copac, sambata nu erau, deci a fost ceva pe acolo.
Da acum e cam noroi pe acolo.
deliveryboyTM » Vin Feb 12, 2021 7:35 pm scrie:Era lume multa la gard cand am fost acolo, adica spectatori la meci.
Poate si orele la care mergi sunt nepotrivite. Pe la pranz lumea e la munca zic eu. Sau depinde si cat stai pe acolo, sau unde stai, habar n-am... I-am vazut pe unii stand in masini si urmarind iar cand te vad ca intri in boscheti intra dupa tine. Baietii gay cam fac asa, daca le placi atunci intra si ei.
Labagii nu vei gasi in gasca pe acolo pentru ca labagii sunt solitari. Daca insisti nu se poate sa nu dai peste vreunu. Iti spun pentru ca deja cunosc obisnuitii locului, si gay si hetero, si stiu cine umbla pe acolo. De multe ori nici eu nu dau peste nimeni dar asta nu ma face sa nu merg pe acolo.
Nu stiu pe unde mergi ca eu n-am vazut boschetari dormind. Poate la cladirea aceea parasita. Eu nu intru acolo.
In ceea ce ma priveste, acum iarna ma limitez sa merg doar in weekend. Prefer sa merg spre inserat dar cat inca e lumina afara. Cand se intorc ciorile e semn de retragere.
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori