Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
BIvest » 14 Ian 2021, 10:24 scrie:Waw... imi pare rău ca am urat zona aia cand eram tanar si nu numai. Eu timisorean de pe calea Aradului.. am iubit zona mea... daca știam ca acolo...
cautp » 16 Ian 2021, 14:00 scrie:@deniswinch si deliveryboy, mi-ati reactivat niste amintiri faine legate de zona strandului Heaven.
Eu cunosc locul de cand a aparut clubul Heaven. Se ajungea acolo numai pe langa stadion, pe unde sunt acum pistele de alergare. Zona nu era asfaltata, era un fel de fundatura, de aceea multi nu au trecut pe acolo.
Tin minte perfect dambul de pamant care masca zona dintre garduri. Am facut laba si sex dupa el.Si nu am fost singurul.
Plaja se facea pe terenul din stanga, cel cu gradenele de beton. Parca era de rugby pe atunci, dar se folosea rar. Acum sa nu creada lumea ca era plin de fecioare la plaja, erau cateva, asa cum erau si in complex, in spatele caminelor 19C-22C. Si unde sunt fete dezbracate, sunt si labari.
Pe terenul din dreapta, cel langa care este locul actual de laba, se juca si pe atunci fotbal. Tin minte ca nu aveau vestiar amenajat si se schimbau fara jena langa gard.
Deliveryboy, am surprins si eu paznicul coios de care spui, si chiar in ipostaza descrisa de tine. Ziua statea acolo la acea cladire care ar fi trebuit sa fie vestiarul (azi nu mai exista), si acolo intre garduri facea si el laba. M-a vazut si pe mine facand laba si mi-a facut semn ca este ok.
Am facut si eu plaja in pula goala in zona din spatele strandului. Acolo era iarba inalta si puteai fi vazut doar daca te ridicai in picioare. Am mai vazut si in anii trecuti, barbati singuri la plaja pe acolo, dar si langa parcare.
Dupa ce am terminat faculta, si cand au aparut soselele, nu am mai trecut pe acolo. Am reluat plimbarile in zona datorita lui Alex, care mi-a povestit ca mai este miscare. In 2017-2019 pot spune ca a fost multa miscare in zona, dar s-a stricat treaba datorita pandemiei. Voi continua sa merg, chiar daca de multe ori nu vad pe nimeni. Imi place sa fac laba acolo.Am vazut multe faze xxx, dar asta pentru ca am mers in mod constant si am stat mai mult de 5 minute.
Guy.ca24 » Mie Ian 13, 2021 5:19 pm scrie::"> Faceti si voi o poza la intrarea la tufisuri pentru cei noi
deliveryboyTM » Sâm Ian 30, 2021 6:31 pm scrie:Sunt baieti la locul de laba sa dam o laba in cerc?
Sunt cu cautp, amandoi cu coaiele pline, pule mari, una tunsa si una paroasa, pe toate gusturile!) Suna gay dar chiar sunt horny.
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 15 vizitatori