Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
deliveryboyTM » 26 Dec 2020, 21:26 scrie:Nu prea mai e miscare aici. Nu mai dati la laba pe afara? V-au inghetat putulicile?
N-am ajuns nici eu la locul de laba de langa Heaven dar pula mea mare nu m-a lasat sa fiu cuminte si cum am facut mai multe drumuri la Arad in ultimele zile am dat la laba pe marginea soselei langa masina. Cand stai cu pula scoasa langa masina pare ca te pisi. E misto senzatia.
Openmind69 » Lun Dec 28, 2020 2:34 am scrie:În parcarea de tiruri de la Vinga, mereu merge o labă acolo
Xenon » Mie Dec 30, 2020 7:51 pm scrie:Ce faceți de revelion?
deliveryboyTM » Sâm Ian 09, 2021 1:04 am scrie:Bai ce cuminti sunt baietii timisoreni! Niciunul nu da vreun semn pe aici, niciunul nu face laba. Cand dam o laba pe afara?
Daca stiti baieti gay care vor sa priveasca cum fac laba sunt bineveniti.
Cata-marius96 » Sâm Ian 09, 2021 2:09 am scrie:deliveryboyTM » Sâm Ian 09, 2021 1:04 am scrie:Bai ce cuminti sunt baietii timisoreni! Niciunul nu da vreun semn pe aici, niciunul nu face laba. Cand dam o laba pe afara?
Unde o freci?
deliveryboyTM » 10 Ian 2021, 11:35 scrie:Cata-marius96 » Sâm Ian 09, 2021 2:09 am scrie:deliveryboyTM » Sâm Ian 09, 2021 1:04 am scrie:Bai ce cuminti sunt baietii timisoreni! Niciunul nu da vreun semn pe aici, niciunul nu face laba. Cand dam o laba pe afara?
Unde o freci?
Pe cararile de langa terenul de fotbal de la Baza 2 Poli, cu intrare de pe strada Cerna, sau in spate la strandul Heaven.
Weekendul asta sunt la gagica in Arad dar weekendul viitor daca e timp ok am sa merg pe acolo.
deniswinch » Dum Ian 10, 2021 10:50 pm scrie:deliveryboyTM » 10 Ian 2021, 11:35 scrie:Cata-marius96 » Sâm Ian 09, 2021 2:09 am scrie:deliveryboyTM » Sâm Ian 09, 2021 1:04 am scrie:Bai ce cuminti sunt baietii timisoreni! Niciunul nu da vreun semn pe aici, niciunul nu face laba. Cand dam o laba pe afara?
Unde o freci?
Pe cararile de langa terenul de fotbal de la Baza 2 Poli, cu intrare de pe strada Cerna, sau in spate la strandul Heaven.
Weekendul asta sunt la gagica in Arad dar weekendul viitor daca e timp ok am sa merg pe acolo.
In urma cu ani buni, la Baza 2, era un teren de fotbal unde mergeau gagicile vara sa faca plaja topless. Pe langa plopii aia, la marginea unui gard de beton, erau baieti care faceau laba uitandu-se la fetele care stateau la plaja. M-am nimerit si eu pe acolo de multe ori. Eu faceam laba uitandu-ma la ei, iar ei faceau laba uitadu-se la fete .
Mi-am facut si cativa amici alaturi de care faceam laba, "uitandu-ne" la fetele dezbracate, intinse pe iarba, sub razele soarelui.
Pe vremea aia, era foarte putina circulatie pe acolo si faceam laba la bustul gol si cu pantalonii la glezne.
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori