Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Vin Aug 28, 2020 8:33 pm scrie:Acum la Heaven cineva? Am drum la 8 pe acolo.
Bogdan03 » Vin Aug 28, 2020 7:55 pm scrie:deliveryboyTM » Vin Aug 28, 2020 8:33 pm scrie:Acum la Heaven cineva? Am drum la 8 pe acolo.
As veni eu dar nu am mai fost pe acolo inainte si nu stiu unde mai exact.
Bogdan03 » Sâm Aug 29, 2020 7:58 pm scrie:Din cate stiu nu a avut loc intalnirea, sau cel putin eu nu am primit mesaj sa fiu invitat. Pacat, ar fi fost fain.
deliveryboyTM » Dum Aug 30, 2020 1:53 am scrie:Bogdan03 » Sâm Aug 29, 2020 7:58 pm scrie:Din cate stiu nu a avut loc intalnirea, sau cel putin eu nu am primit mesaj sa fiu invitat. Pacat, ar fi fost fain.
Te invit eu. Cati ani ai?
tm1313 » 31 Aug 2020, 10:59 scrie:Nu, dar am dat peste altceva - cineva care se crede proprietar sau paznic pe zona aia si trimite oamenii la plimbare. Cica ma duc si eu in sfarsit intr-o dimineata sa testez vestitele tufisuri de langa Heaven, intru pe cararile alea ciudate, merg pana-s sigur ca nu ma mai vede nimeni din nici o directie, ma fac comod (textila jos, pula sus), si apoi caut o pozitie sa vad mai bine daca mai apare careva. In scurt timp aud fosnete la cateva tufisuri mai incolo, sosise cineva care parea imbracat. Nu vedeam bine ce face, asa ca ma las jos si astept sa-mi dau seama macar dupa zgomote cu ce intentii e omul p-acolo. Dupa 2 minute, in loc de zgomote placute urechii personajul imi arunca un "du-te ba de-aici, du-te ba de-aici", si nici nu eram pe-aproape macar sa ne vedem bine prin atatea tufisuri, da mai sa-l deranjez fizic cu ceva. Si atunci na, ma conformez, ma iau si ma duc, ca nu stiam cu cine am de-a face.
Dar cred ca incep sa inteleg de ce nu prea (mai) frecventeaza lumea zona, daca asta-i experienta, cu "paznicul" pulii care te trimite de-acolo c-asa vrea el.
tm1313 » 31 Aug 2020, 12:34 scrie:Langa teren am fost, ca n-am gasit cum se ajunge la buncar.
John99x » Lun Aug 31, 2020 4:12 pm scrie:Ar fi fain sa ne organizam odata sa merem grup. Ori acolo unde tot mergeti voi de eu nimeresc tot singur ori sa luam o camera pe undeva
Înapoi la Întîlnirile labagiilor [PREMIUM Only]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Trendiction [Bot] şi 4 vizitatori