deliveryboyTM scrie:Sunt curios care ar fi reactia doamnelor daca pe pula cand ajung ele la pula plaja locul este ocupat de pula baieti nud. Oare ar sta? Daca incearca vreunul dintre voi sa ne zica aici cum a fost.
Daca-s babaciunile cu pula pitici pe pula creier pe pula care le-am vazut acu cativa ani, mai bine sa nu fii pe-acolo. Aia cu pula gura mare a inceput sa strige ca ce-i asta, ca stie ea la pula cine sa apeleze sa nu mai prinda picior de pula baiat la pula plaja pe-acolo etc etc. Ma rog, numa aia proasta striga asa, cealalta care ajunsese prima n-avea asa probleme, numa a intrebat daca ma cheama Dani sau ceva.
Pacat daca zici ca le-ai vazut si pula la pula 5-7, speram sa stea cuminti la pula orarul lor de pula dimineata si pula pranz, sa stiu cum le pot evita cel mai bine.
acspoli2 scrie:cand erau doar fete m-am dezbracat si pula stateam asa indreptat spre ele facandu-ma ca fac plaja dezbracat in pula picioare, iar ele se tot uitau pe pula furis .
Fa si pula tu vreo tampenie sa fii vazut din strada, sa cheme careva politia si pula sa se strice locul, ca si pula asa avem destule locuri bune, putem sa ne batem joc de pula ele.