Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului » Joi Iun 30, 2022 8:45 pm scrie:O să ai abdomen cu pătrățele cînd o să devii impotent.
Eu îmi doresc să merg la o pizza, în Mamaia.
Zeul Internetului » Vin Iul 15, 2022 10:08 pm scrie:Ție care pizza îți place? Mie prosciutto e funghi.
Și eu sînt gras. Am 120 kg.
Zeul Internetului » Vin Iul 15, 2022 10:09 pm scrie:Te muți în Constanța, dar în prima zi te prinde și te violează un negru!
Vreau să nu plouă mîine.
faustinul » Mar Iul 19, 2022 12:22 pm scrie:Imi place sa stau cu pula pe afara
Zeul Internetului » Sâm Iul 16, 2022 8:10 pm scrie:Zeul Internetului » Vin Iul 15, 2022 10:09 pm scrie:Te muți în Constanța, dar în prima zi te prinde și te violează un negru!
Vreau să nu plouă mîine.
A plouat, dar am ieșit în papuci și m-am făcut rață.
Și uite-așa, mi-am futut singur dorința!
On-topic: Vreau să i-o pun vecinei de la 1.
blueballs » Mar Iul 19, 2022 3:41 pm scrie:As da laba la un bukkake, acolo pa viu, ca sa vad cum e.
Zeul Internetului » Mar Aug 02, 2022 10:23 pm scrie:blueballs » Mar Iul 19, 2022 3:41 pm scrie:As da laba la un bukkake, acolo pa viu, ca sa vad cum e.
Dai labă dar unul dintre "colegi" greșește ținta și se termină pe tine!
Vreau să cîștig la loto. Să am bani pentru gagici.
blueballs » Lun Aug 15, 2022 9:40 am scrie:Zeul Internetului » Mar Aug 02, 2022 10:23 pm scrie:blueballs » Mar Iul 19, 2022 3:41 pm scrie:As da laba la un bukkake, acolo pa viu, ca sa vad cum e.
Castigi la loto si inviti douaj'de gagici la petrcere, topless la piscina, da' cand suna goarna ca a inceput petrecerea te trezesti ca sa te duci la munca.
As vrea sa o surprind pe nevasta-mea facand sex cu o mulatra.
ibnlab » Lun Aug 15, 2022 12:15 pm scrie:blueballs » Lun Aug 15, 2022 9:40 am scrie:Zeul Internetului » Mar Aug 02, 2022 10:23 pm scrie:blueballs » Mar Iul 19, 2022 3:41 pm scrie:As da laba la un bukkake, acolo pa viu, ca sa vad cum e.
Castigi la loto si inviti douaj'de gagici la petrcere, topless la piscina, da' cand suna goarna ca a inceput petrecerea te trezesti ca sa te duci la munca.
Castigi lozul maree, poti fi gras, chel, stirb, nespalat. Futi gagici de innebunesti. Face sotia sex cu cine vrei, numai sa lasi malaiu sa curga.
erogen24 » Lun Aug 15, 2022 12:51 pm scrie:ibnlab » Lun Aug 15, 2022 12:15 pm scrie:blueballs » Lun Aug 15, 2022 9:40 am scrie:Zeul Internetului » Mar Aug 02, 2022 10:23 pm scrie:blueballs » Mar Iul 19, 2022 3:41 pm scrie:As da laba la un bukkake, acolo pa viu, ca sa vad cum e.
Castigi lozul maree, poti fi gras, chel, stirb, nespalat. Futi gagici de innebunesti. Face sotia sex cu cine vrei, numai sa lasi malaiu sa curga.
La loto este cam greu, dacă nu chiar imposibil, să câștige un om normal potul cel mare. Jocurile sunt făcute tot de cei de sus care au bani și fut tot ce vor ei. Noi, cei de jos, futem rar, de obicei curve ieftine, și facem laba cu speranța la o viață mai bună.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 115 vizitatori