Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
faustinul » Vin Aug 12, 2022 8:24 pm scrie:Am facut laba in scara blocului cand erau ai mei acasa si nu puteam sa ma masturbez din cauza lor
faustinul » Dum Aug 14, 2022 11:25 am scrie:Stau aici pe plaja si ma masturbez
Si in pula goala la pizda visez
faustinul » Mar Aug 16, 2022 11:18 am scrie:romanii au pulile scurte si subtiri
faustinul » 19 Aug 2022, 11:14 scrie:daca ma nasteam in alta tara nu ma mai nasteam in romania
faustinul » 19 Aug 2022, 11:14 scrie:daca ma nasteam in alta tara nu ma mai nasteam in romania
faustinul » Vin Aug 19, 2022 12:21 pm scrie:Trebuie sa luptam pentru alopecia colectiva de pe capul pulii. Este o conditie sine qua non a devenirii noastre.
faustinul » Vin Aug 19, 2022 12:35 pm scrie:faustinul » 19 Aug 2022, 11:14 scrie:daca ma nasteam in alta tara nu ma mai nasteam in romania
Dacă mă nășteam în altă țară și eram celebru, sigur se găsea un papagal de la vreo televiziune care să spună că m-am născut în România și că sunt indisolubil legat de această minunată țară!
Și acesta este un truism. E ceva obișnuit ca românii să încerce să revendice mereu câte ceva în loc să încerce să facă lucruri cu adevărat utile pentru România. Relativizarea acestui fenomen nu denotă o ignoranță condamnabilă, dimpotrivă, semnifică un profund simț al realității cotidiene.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 105 vizitatori