de Blues » Sâm Iul 30, 2022 9:20 am
Gata! Mi-am sadisfacut curiozitatea.
Daca ma tot rodea, am plecat aseara din satul meu cu blocuri si m-am dus la sauna. Am ajuns undeva in jurul orei 22. Am intrat si am fost placut surprins de la bun inceput, atat de locul ce iti da o senzatie de curatenie, cat si de personalul de la receptie. Am platit taxa de intrare, am primit prosop, papuci, un prezervativ si o bratara magnetica pentru usa de la fisetul unde iti lasi hainele. M-am dezbracat, m-am infasurat in prosop (care era alb, curat, fara sa emane nici un fel de mirosuri neplacute) si am plecat sa explorez locul. La parter sunt dusurile, sauna umeda si uscata, jacuzzi si toaleta. La subsol se afla o camera mare, cu doua paturi mari si un balansoar (sau nu stiu cum sa-i zic) care e prins in tavan si o alta camera foarte intunecata unde sunt cabine pentru glorry. Aici,la subsol se simte un miros de aer inchis si umed, nu neaparat de mucegai. Am intrat intr-o cabina, am bagat pula pe gaura si imediat am simtit o gura fierbinte cum o inghite. Nu am stat prea mult, deoarece pentru mine, care am 1,78, gaura era cam jos si stateam cu genuchii flexati. La etaj se afla o sala de relaxare, o camera de masaj (care era inchisa) si o camera mare de disco. Din aceasta camera se intra in alta zona. aici se afla un mini cinematograf, mai multe camarute individuale cu un pat de o persoana si usa pe care poti sa o incui, o camera mare cu un pat la fel de mare si o alta zona cu cabine de glorry. La astea, gaura e mai sus. Desi erau o gramada de tipi (si romani si straini, cu varste cuprinse intre doua zeci si ceva de ani si cincizeci si ceva), totul mi s-a parut intim si primitor. Dupa dus, am intrat in sauna umeda, unde erau deja vreo 5 persoane. La intrarea in sauna umeda, prosopul si papucii ii lasi la intrare. Dupa cateva reprize de sauna, jacuzzi, hidratare si tigari, am urcat la etaj. Ca si actiune, am supt o pula destul de groasa la glorry si am dat-o la supt de doua ori. Oamenii sunt ok. Nu trag de tine, nu te deranjeaza in nici un fel. Daca ai chef de o laba, poti sa o faci linistit in una din camarute sau la cinematograf. Te poti uita la altii cum se fut, poti sa faci ce vrei, atata timp cat nu deranjezi. Din ce am observat, se cunosc intre ei si frecventeaza de ceva timp locul.
In concluzie, mi-a placut experienta si o sa mai merg.