de sSaTaNeL » Lun Aug 21, 2023 8:53 pm
Salutare, sunt însurat de 3 ani și de 1 an și ceva tot as vrea sa o împart pe sotia mea cu altcineva.. Ea nu vrea nici cum asa ca îmi mai scrie povești.. Va las un exemplu.
Într-o zi ți am trimis un video cu mine când mă futeam cu doi bărbați în drumul meu spre lucru, voiau să fiu târfa lor, m am umezit instant....purtam pe sub haine o lenjerie neagra cu aspect lucios, sutienul, chiloții minusculi și ciorapi cu portjartier, o vremea am stat la discuții, am fumat, am vorbit, ei mă sorbeau din priviri, erau nerbdatori, in timp ce discutam unul dintre ei a intdrznit sa îmi pună mâna pe picior, ușor timorata, I am zâmbit...primul bărbat s a îndreptat spre mine, m a sărutat patimas penisul lui devenise tare, s a excitat destul de mult și încă nu mă văzuse dezbrăcată, s a lipit de mine, nu avusem destul loc, mi a făcut semn să mergem pe bancheta din spate, începu să tremure, mă înfierbântasem am inceput sa îmi imaginez mărimea penisului văzându l erect prin pantaloni, mâinile celuilalt bărbat alunecau usor pe trupul meu....mana a ajuns între picioare masandu mi ușor pielea fina până a ajuns la chiloți, eram deja excitată umeda, nu a rezistat se vedea pe el că mă dorea foarte mult, penisul îi dădea o stare de disconfort in strânsoarea chiloților, m a ridicat in fund pe bancheta și m au pus să mă ocup de pensiunile lor, țineam in fiecare mana penisul lor imens, mișcăm capul de la un penis la altul, sugandu i energic, le sugeam pe amândouă zgomotos, excitandu i cu sunetele pe care le scoteam, m au ajutat să mă dezbrac de tot, la fel și ei, se ocupau amândoi de mine, sarutari, mângâieri, unul îmi ocupase gura cu penisu lui în timp ce mă trăgea de sani, celălalt se afla între picioarele mele și îmi lingea labiile și clitorisul iar cu degetul îmi penetra vaginul in același timp cu anusul
Îți place, acum ești doar a noastră...
Da,da....doar a voastră am spus după ce am scos penisul unuia dintre ei din gura apoi l am băgat grăbită înapoi, celălalt s a urcat peste mine, mi a desfăcut picioarele si m a penetrat adânc bagandu mi degetele din vaginul meu in gura sa ii simt gustul interiorului meu.....mmmm...am continuat sa sug energic pula celuilalt bagandu l tot mai adânc în gura
Cei 2 au făcut schimb, era rândul celuilalt să mă penetreze, mi a pus picioarele pe umeri și și a înfipt adânc pensiul in mine....ahhh, am tipat de plăcere gura mi a fost astupată de penisul celuilalt ...au făcut cu schimbul de mai multe ori până unul dintre ei a preluat inițiativa pentru un anal, unul dintre ei s a așezat pe spate, l am incalecat săream in scula lui cu plăcere, cealalt s a așezat în spatele meu m a aplecat putin pentru a și face loc penisului in anus, ahh....
Au durat câteva momente până cei doi s au sincronizat, se mișcau energic, mă trăgeau de sani, țipăm de plăcere...s a terminat a fost cel care mă penetrase in anus, am simțit că este aproape, tremura, dar nu știa unde sa se termine, până la urmă a rămas în interior...o parte din sperma lui călduță a țâșnit in anusul meu, a stat așa câteva momente, apoi s a ridicat imediat s a poziționat în fața mea frecandu și energic penisul cu restul spermei, stropindu mă pe fata, obraji și buze, landu mi sperma de pe obraji și fata și intinzandu mi o pe buze pentru a o inghiti pe toată, la scurt timp și celelalalt gâfâia sub mine, tremura putenric cu mâinile apasă pe fese tinandu mă fix in timp ce îmi umplea interiorul...tremuram și eu, orgasmul puternic mă făcuse să nu m ai știu de mine..eram plina de spermă, eram terminată mirosind numa a sex de la toată sperma întinsă pe mine și cea înghițită...