Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Una singura m-a lasat pana acum la anal. Din pizda i-am bagat-o direct in cur. Am inceput incet, a zis ca o doare. Era prima data di la ea. Dupa un timp s-a dilatat curul si aluneca frumos. A avut si ea orgasm. Genial futai
ive fucked 2 girls in the ass. and with both of them at least one ocassion was enough to make me question my desire to do it again. but i do love a nice gaping asshole haha
Am incercat de cateva ori dar se plange ca o doare. Mirosul e un minus si oricum nu era nush ce placere extra. Cred ca merge mai bine daca esti suparat pe ea
Aveam o fosta gagica care era nimfomana și când ii ziceam ca nu mai am chef intr-o zii, imi zicea sa o fut in cur ca stia ca așa ma prinde și ii plăcea la Nebunie
Nu am incercat niciodata pentru ca nu am intalnit o femeie care sa-si doreasca dar nu mi se pare ceva wow bineinteles daca ea va fi disponibila eu voi incerca
Am dezvirginat-o pe una în cur la 40de ani.Voia tare.Oricat de strâmtă era,nu ne-am lăsat până nu i-am bagat-o-n cur.Apoi m-am miscat in voie s-a dilatat ca o curva