Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
hhblizzard scrie:Pentru mine alegerea e foarte simplă: Sandra Izbașa mi se pare de cel puțin 10 ori mai excitantă decât Halep. De-aia am și creat subiectul „Sandra Izbașa” în această categorie de „Dive autohtone”. Poze cu Halep nici n-am. Să pună fanii ei onaniști;-)
wanky666 scrie:da si poza cu Halep de mai sus e buna de laba
labaibuna scrie:Nu stiu, dar mie Halep imi pare ca, la mutra, are adesea ceva din... Rahan - personajul de banda desenata... (Am pus imaginea zisului personaj pentru referinta doar, pentru cine nu-l stie, nu fiindca in imaginea asta, ar exista vreo corespondenta, ca atare.)
Mai de fiecare data cand o vad mintea intr-acolo mi se duce si n-am ce sa-i mai fac. De exemplu, chiar in poza de mai sus cu ea. Ceea ce, atunci, inevitabil, mi-o face total anerotica.
hhblizzard scrie:[...] și mie mi se pare că mutra ei are ceva în neregulă, care nu inspiră la dezmierdat pula.
wanky666 scrie:off ce ma dezarmati :-)) ziceam si eu ca am cu cine, sa nu fiu singurul care face laba la Halep >-)))
canmic scrie:cind scuip pe pula si mi-o frec pula mea face "halep", "halep"
pulabelita scrie:Eu chiar acum o frec la ea
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 262 vizitatori