Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Ant123 » Dum Apr 04, 2021 7:21 am scrie:Și eu cu soția căutăm un bărbat sau un cuplu, dar nu găsim nimic. Avem cont pe un site de swing dar degeaba, multe conturi sunt fake. Dacă știe cineva unde poți găsi, să ne spună și noua
O relatie foarte deschisă alaturi de soția mea, dornici de fantezii ambii asa ca i-am împărtășit acest lucru si a fost de acord . Intr o zi a venit un bărbat pe care l-am contactat cu o zi în urmă la noi si a inceput nebunia. A început să se lingă cu nevasta mea pe pat eu eram pe fotoliu frecandu-mi pula si privindu-i. După câteva momente se dezbraca si se lasa usor in jos se pune in genunchi si incepe sa il suga bine de tot omul era deja luat de toate transpiratiile (mentionez ca nevasta mea face un oral fabulos). In acel moment cand am vazut atata placere la ei eram din ce in ce mai excitat. După ce s-a terminat au început să facă sex , ea gemea foarte tare si la un moment dat mi-a spus sa merg lângă ei sa ma dezbrac sa mi-o suga si sa o facem in 3 . Acest lucra l-am si facut si am avut o partidă de sex in 3 intr un final.
Andreiii21 » Vin Mar 11, 2022 12:43 am scrie:O relatie foarte deschisă alaturi de soția mea, dornici de fantezii ambii asa ca i-am împărtășit acest lucru si a fost de acord . Intr o zi a venit un bărbat pe care l-am contactat cu o zi în urmă la noi si a inceput nebunia. A început să se lingă cu nevasta mea pe pat eu eram pe fotoliu frecandu-mi pula si privindu-i. După câteva momente se dezbraca si se lasa usor in jos se pune in genunchi si incepe sa il suga bine de tot omul era deja luat de toate transpiratiile (mentionez ca nevasta mea face un oral fabulos). In acel moment cand am vazut atata placere la ei eram din ce in ce mai excitat. După ce s-a terminat au început să facă sex , ea gemea foarte tare si la un moment dat mi-a spus sa merg lângă ei sa ma dezbrac sa mi-o suga si sa o facem in 3 . Acest lucra l-am si facut si am avut o partidă de sex in 3 intr un final.
Andreiii21 » Joi Mar 10, 2022 11:43 pm scrie:O relatie foarte deschisă alaturi de soția mea, dornici de fantezii ambii asa ca i-am împărtășit acest lucru si a fost de acord . Intr o zi a venit un bărbat pe care l-am contactat cu o zi în urmă la noi si a inceput nebunia. A început să se lingă cu nevasta mea pe pat eu eram pe fotoliu frecandu-mi pula si privindu-i. După câteva momente se dezbraca si se lasa usor in jos se pune in genunchi si incepe sa il suga bine de tot omul era deja luat de toate transpiratiile (mentionez ca nevasta mea face un oral fabulos). In acel moment cand am vazut atata placere la ei eram din ce in ce mai excitat. După ce s-a terminat au început să facă sex , ea gemea foarte tare si la un moment dat mi-a spus sa merg lângă ei sa ma dezbrac sa mi-o suga si sa o facem in 3 . Acest lucra l-am si facut si am avut o partidă de sex in 3 intr un final.
Andreiii21 » Vin Mar 11, 2022 12:43 am scrie:O relatie foarte deschisă alaturi de soția mea, dornici de fantezii ambii asa ca i-am împărtășit acest lucru si a fost de acord . Intr o zi a venit un bărbat pe care l-am contactat cu o zi în urmă la noi si a inceput nebunia. A început să se lingă cu nevasta mea pe pat eu eram pe fotoliu frecandu-mi pula si privindu-i. După câteva momente se dezbraca si se lasa usor in jos se pune in genunchi si incepe sa il suga bine de tot omul era deja luat de toate transpiratiile (mentionez ca nevasta mea face un oral fabulos). In acel moment cand am vazut atata placere la ei eram din ce in ce mai excitat. După ce s-a terminat au început să facă sex , ea gemea foarte tare si la un moment dat mi-a spus sa merg lângă ei sa ma dezbrac sa mi-o suga si sa o facem in 3 . Acest lucra l-am si facut si am avut o partidă de sex in 3 intr un final.
Salut. Super tare povestea cu soția. Și noi avem aceeași fantezie. Cum ați găsit bărbatul? Aici întâmpinăm probleme, dorim sa fie necunoscut, dar să fie și pe placul soției.
Și eu cu soția căutăm un bărbat sau un cuplu, dar nu găsim nimic. Avem cont pe un site [/highlight]de swing dar degeaba, multe conturi sunt fake. Dacă știe cineva unde poți găsi, să ne spună și noua