Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
alberty » Sâm Feb 26, 2022 12:08 am scrie:Wow, nu ma asteptam la atatea aprecieri.
Vad ca toata lumea zice de sanii ei, si da, e prima chestie pe care o observi la ea.
ttps://postimg.cc/rD9svdrw
h
alberty » Mie Mar 02, 2022 1:22 am scrie:Am uitat sa raspund la niste mesaje.
Nu las fb ca nu vreau sa ma compromit, dar o sa mai postez.
Povestea nu e cine stie ce, dar pe mine unul m-a rupt.
Eram la bere cu individul si alt prieten. Nu stiu cum s-a ajuns la subiectul asta dar prietenul a spus ca lui nu-i palce sexul anal ca e complicat ca etc. Iar prietenul verisoarei spune ca lui ii place, ca e misto mai ales cand isi da drumul inauntru. Faza e ca verisoara a fost singura lui prietena de pana atunci, deci era clar ca la ea se referea. Am labit la gandul asta multa vreme, mai ales ca ea e simpaticuta asa, n-ai zice ca e genul. Dar cum spunea cineva intr-o postare aici, si femeilor le place sa se futa cat nu ne inchipuim.
Am si auzit-o de cateva ori cand isi lua pula, dar nu stiu ce ar fi de povestit mare lucru.
ttps://postimg.cc/181KymPT
ttps://postimg.cc/hXMQNcGV
ttps://postimg.cc/3yc4J1mR
alberty » Mie Mar 02, 2022 1:22 am scrie:Am uitat sa raspund la niste mesaje.
Eram la bere cu individul si alt prieten. Nu stiu cum s-a ajuns la subiectul asta dar prietenul a spus ca lui nu-i palce sexul anal ca e complicat ca etc. Iar prietenul verisoarei spune ca lui ii place, ca e misto mai ales cand isi da drumul inauntru. Faza e ca verisoara a fost singura lui prietena de pana atunci, deci era clar ca la ea se referea. Am labit la gandul asta multa vreme, mai ales ca ea e simpaticuta asa, n-ai zice ca e genul. Dar cum spunea cineva intr-o postare aici, si femeilor le place sa se futa cat nu ne inchipuim.
Am si auzit-o de cateva ori cand isi lua pula, dar nu stiu ce ar fi de povestit mare lucru.
ion69nebun » Vin Mar 04, 2022 12:22 pm scrie:M-am apucat sa-mi golesc coaiele pe verisoara-mea, buna rau de pula s-a facut
ion69nebun » Vin Mar 04, 2022 12:22 pm scrie:M-am apucat sa-mi golesc coaiele pe verisoara-mea, buna rau de pula s-a facut
alberty » Joi Mar 10, 2022 7:52 pm scrie:La cererea unora postez si asta.
https://postimg.cc/DmLTgJvf
alberty » Joi Mar 10, 2022 7:52 pm scrie:La cererea unora postez si asta.
https://postimg.cc/DmLTgJvf
IulianDmt » Vin Mar 11, 2022 4:01 pm scrie:Acum cativa ani buni cand eram adolescent tin minte ca ii furam mamei cate o pereche de chiloti sa-mi dau laba sau mai incercam s-o vad cand facea dus
alberty » Mie Mar 02, 2022 12:22 am scrie:Am uitat sa raspund la niste mesaje.
IulianDmt » Vin Mar 11, 2022 4:08 pm scrie:Am poze si amintiri, dar nu cred ca pot sa zic povesti de genul pe forumul asta, nush cum e vazut incestul pe forumul asta, momentan sunt cam nou pe aici
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Boask_2878, bogdant93, ciprianyo, danis, Google [Bot], Michaelneild, Trendiction [Bot] şi 604 vizitatori