Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
adorsofrec » Vin Aug 20, 2021 11:30 pm scrie:Pare ca suntem destui de putini cei amatori de asa ceva.
Intr-adevar, e dificil si trebuie ceva curaj pentru a putea gestiona o sotie hotwife. E un drum cu un singur sens, odata ce i-ai permis sotiei sa se futa cu alti barbati sub privirea ta si ai experimentat toti acei fiori, nu te mai poti intoarce inapoi.
Cock2021 » Lun Aug 23, 2021 2:59 pm scrie:adorsofrec » Vin Aug 20, 2021 11:30 pm scrie:Pare ca suntem destui de putini cei amatori de asa ceva.
Intr-adevar, e dificil si trebuie ceva curaj pentru a putea gestiona o sotie hotwife. E un drum cu un singur sens, odata ce i-ai permis sotiei sa se futa cu alti barbati sub privirea ta si ai experimentat toti acei fiori, nu te mai poti intoarce inapoi.
Ai dreptate. Daca ai gustat sin aceasta placere nu mai puteti renunta. Nici tu nici ea.
remuss1 » Mar Aug 24, 2021 6:13 am scrie:Pot aparea reprosuri, ea sa aiba regrete sau remuscari ca a facut asa ceva?
qawsedrf » Dum Sep 05, 2021 9:32 pm scrie:Eu am noroc ca prientena mea este deschisa sa incerce chestii noi si acum cateva luni am incecercat cuckold.Ea alt ceva cand iti vezi prietena ca e fututa de nu mai poate de alt barbat
Stefanel » Dum Noi 21, 2021 4:29 pm scrie:Salut și mie îmi place ca sotia mea sa fie fututa de alt bărbat să devină curva lui și chiar să o dea la futut vreunui prieten de al lui.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: baseboc, Drummerit, khepery, Michaelneild, MrG0sh, spermacalda, spiridusul88, spongebob55, stargalax, zayr şi 484 vizitatori