Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
tarrysoto » Mar Apr 05, 2022 8:46 am scrie:daca la 20 ani are 75 kg, ma intreb cum o sa arate la 30
ibnlab » Vin Apr 08, 2022 10:05 am scrie:is in masturbator, pe ea...
tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 10:14 am scrie:ibnlab » Vin Apr 08, 2022 10:05 am scrie:is in masturbator, pe ea...
ai si tu fleshlight? de care e? futi bine in el?
tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 11:57 am scrie:Mi s a sculat puloiul cand l am vazut! Futaiuri placute, cu gemete!
tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 3:12 pm scrie:Mi ar placea sa te vad cum bagi pula in pizda aia, gemi, tipi, scuipi, dai din cur... s o frec si eu alaturi si sa stropesc cu sperma
tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 3:58 pm scrie:da, e buna de futut... cand am avut, nu o tineam acasa, trebuie sa ma duc la tipa la care o tineam. e drept, era misto, futeam fleshlight-ul cu ea alaturi, imi mai arata si pizda, dar nu o aveam la indemana, sa fut oricand. na, mai trece o pustoaica in cracii goi pe strada, as fi futut in fleshlight la geam, ascuns, cu ochii la cracii ei... e misto s-o ai langa tine. cred ca-i dai macar doua numere pe zi, este?
tarrysoto » Lun Apr 11, 2022 9:30 am scrie:nu-i asa ca faptul ca ai masturbatorul acolo te face sa fii in pofte si mai des? cand il tineam la tipa aia, o futeam pe ea, ma linisteam, apoi mi se scula iar pula, luam masturbatorul si mai dadeam un numar prima data am facut-o pe sest, la baie, iar ea a deschsi usa mirata, nu se astepta, m-a prins cu pula in fleshlight, dadeam tare din cur.
- ce faci?!
- sunt... in... ahhh.. pofte.... tre sa-mi dau durmul... ahh... fut in pizda...
a inceput sa rada, s-a intors si mi-a aratat gaura curului... am stropit isteric!
ibnlab » Vin Apr 08, 2022 12:19 pm scrie:tarrysoto » Vin Apr 08, 2022 11:57 am scrie:Mi s a sculat puloiul cand l am vazut! Futaiuri placute, cu gemete!
Ma bucur sa s-a sculat!
Asa fac gem si-mi curg balele de placere Vreau sa stau numai cu pula bagata in el adanc non stop, apoi sorb toata sperma din el!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: baseboc, Drummerit, khepery, Michaelneild, MrG0sh, spermacalda, spiridusul88, stargalax, zayr şi 494 vizitatori