Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
mgep » Dum Dec 08, 2019 5:17 pm scrie:M-a prins tata la 16 ani, a intrat in camera exact cand imi dadeam drumul. A iesit din camera pe moment, dupa jumatate de ora a venit sa vorbim...imi spunea sa nu-mi fie rusine ca ii normal. Mi-a adus si 3 prezervative a doua zi...vroia sa fie sigur ca stiu sa le pun. Erau colorate...rosii, l-am pus pe primul de fata cu el dupa care m-a lasat singur sa ma labuiesc. Dupa ejaculare l-am luat jos de pe pula impreuna cu el. ...educatie sexuala. Din acel moment m-a tratat ca un barbat, mai povesteam una alta de fete si cand iesea de la baie nu se mai ferea ca ii vad pula.
Am mai fost prins de un var la tara la bunici, in acea vara si urmatoarele dadeam impreuna la laba.
wanky666 » Vin Mar 06, 2020 9:30 pm scrie:pe mine m-a prins saptamana trecuta camerista de la hotel, a intrat sa faca ordine si eu faceam laba, s a blocat putin apoi si-a continuat treaba, ea curata prin camera eu faceam laba
wanky666 » Vin Mar 06, 2020 8:30 pm scrie:pe mine m-a prins saptamana trecuta camerista de la hotel, a intrat sa faca ordine si eu faceam laba, s a blocat putin apoi si-a continuat treaba, ea curata prin camera eu faceam laba
deniswinch » Joi Iul 02, 2020 7:00 pm scrie:Da, de cateva ori. In special in parcuri sau spatii de scalda.
deliveryboyTM » Joi Aug 27, 2020 11:26 pm scrie:deniswinch » Joi Iul 02, 2020 7:00 pm scrie:Da, de cateva ori. In special in parcuri sau spatii de scalda.
Si mie imi place s-o fac in parc seara si am fost prins cu pula scoasa. Din fericire n-am avut parte de reactii agresive.
Am fost luna trecuta cu niste aradeni la scalda in pula goala la Mures. Am facut laba de fata cu pescarii. Toata ziua am defilat cu pula sculata in fata lor pentru ca ma excit f tare cand se uita cineva.
arsdesoare » Vin Aug 28, 2020 4:14 pm scrie:Mi s-a întâmplat.
deliveryboyTM » Lun Oct 12, 2020 5:41 pm scrie:Am fost prins ieri de soferul unui autocar. Eram in boscheti la locul de laba si a intrat baiatul sa se pise. Cum imi place s-o expun nu mi-am tras pantalonii si l-am lasat sa vada. M-a intrebat razand ce fac si s-a desfacut la slit si s-a pisat cu fata la mine. Spre dezamagirea celor care se asteapta la mai mult, a dat-o pe fotbal cu discutia ca si cum nu il deranja ca mi-o belesc repetat în fata lui.
Apoi au venit baietii cu care aveam intalnire si am dat la laba in cerc. Era interesant de vazut reactia lui daca ne gasea pe toti patru cu pulele afara.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 200 vizitatori