Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
badared » Vin Aug 26, 2022 9:00 am scrie:Si pe mine ma excita idea de "a fi pus in cusca" ...cum se simte? Puteti dormi cu ea? Se poate iesi pe strada/ merge la munca ? Nu se observa ?
catena14 » Lun Dec 06, 2021 7:09 pm scrie:Fac laba zilnic, sau sex, am o iubita de 7 ani. In ultima vreme mă excită ideea de a renunța un pic Cum a mea e la stop și nu vrea sex, am zis să renunț și eu puțin la placeri. Mi-am pus "cușca", și mi-am propus sa amân laba 3 zile. Ultima data am rezistat de dimineață până seara, acum am de gând să dorm și cu ea inchisa
Mai sunteti pe aici interesați de așa ceva? Aștept încurajări. Deja îmi curge precum
Cock2021 » Mie Sep 14, 2022 5:23 pm scrie:Eu cel mai mult am purtat o neintrerupt 3 zile si 3 nopti
klaus_cuck » Mar Sep 13, 2022 4:06 pm scrie:Prima data,prin 2016,mi-a fost pusa de sotie,la sugestia amantului ei de atunci.De atunci am tot purtat-o si nu ma mai deranjeaza.Cand sunt descuiat fac laba,ea nu ma lasa s-o fut.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 141 vizitatori