Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Alex, 47 ani, căsătorit, civilizat, bi Îmi place să-mi fac la a singur dar mai mult să o fac (manual /oral) celuilalt, coaie pline să le aibă, întrucât îmi place sperma
Salut Am lipsit o vreme de pe site si acum am vazut aceasta sectiune . Mi-ar place sa existe pagini pe orase, ajutandu-ne sa gasim prieteni sau "gazde" optime pentru vizionarea de filme si tairea placuta a acestora . Nu stiu daca se poate In Cluj tot caut maturi pentru asta (evident ideal ar fi sa fie si gazde, adica sa aiba locatie) dar fara succes . Caut matur pentru ca si eu sunt matur ...
Vă salut, domnilor! Sunt Cristian, am 41 de ani, bi, căsătorit de aproape 2 decenii (trece timpul repede). Îmi place oralul (reciproc) și îmi place să înghit sperma, fie direct de la sursă, fie să sorb fiecare strop din locul unde partenerul de joacă a ejaculat. Nu am încercat niciodată mai mult de oral, dar o labă reciprocă aș încerca. Analul nu mă atrage.
Sunt Adi ,am 44 ani sunt căsătorit,fac laba de la 15 ani ,de de vreo 2 ani sug pula si mi place enorm de mult ,i mi pare rau ca nu am incercat sa sug de mai tanar !
Salutare Nume: Marius Varsta: 25 Oras: Sibiu Sunt foarte curios sa incerc cu un barbat oral reciproc si anal, ador sa fac laba zilnic. Si am fantezii muulte