Nici eu nu-mi aduc aminte s-o fi surprins asupra faptului, dar, la fel ca mihai1969, știu sigur c-o face... când și când - mai rar însă decât mine.
Așa cum
și ea știe că eu mă masturbez, inclusiv că o fac regulat. Eu nu i-am ascuns-o de altfel niciodată, nici la începuturile relației și cu atât mai puțin astăzi, când avem ceva vechime. (Uneori află de la mine și când anume exact am făcut-o, eventual și amănunte legate de ce mi-a stârnit pofta...
)
Cum de știu despre ea? Foarte simplu și firesc. E normal ca, de-a lungul timpului, să fi venit vorba între noi despre asta (cum, ce, de la ce, cam când o face), si nu o singură dată. Metoda? Cea mai simplă și naturală - degetele mâinii proprii (uneori a folosit și jetul dușului, așa-i); n-are (n-avem) jucării.
Avem, în genere, între noi o atitudine foarte relaxată vizavi de faptul ăsta banal de viață personală care e autosatisfacerea sexuală, că te bucuri de ea în sine, pentru plăcerea proprie pe care o procură, comod și „egoist”, că recurgi la asta în lipsa sau din indisponibilitatea celuilalt (indiferent de motiv). Nu-i
așa o
mare brânză...
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...