de horia13 » Lun Iul 22, 2019 11:26 pm
Salutare. Sunt foarte nerabdator sa va povestesc despre mine si sotia mea.
Asa cum am scris si la prezentare, sunt labagiu de pe la 12 ani, muist de la 34 și cuckold de la 47. Trebuie sa va marturisesc ca in acest moment sunt in delegatie la Timisoara iar sotia mea urmeaza sa primeasca acasa la noi pe noul ei amant pe care l-a cunoscut acum cateva zile pe un site de intalniri. Am sa va scriu amanuntele in cateva zile, dupa ce le aflu si eu.
Pentru inceput am sa va spun cate ceva despre mine, apoi mai multe despre sotia mea si sper sa fiti incantati de cele scrise si sa fie un bun material de laba. Am sa postez si poze cu ea dezbracata daca imi este permis. As vrea sa o expun cat mai mult fara cenzura pentru a fi recunoscuta pe strada si eventual agatata si fututa. Eu sunt super excitat si deja am avut o ejaculare de dimineata la gandul ca am sa va impartasesc povestirile mele. Probabil ca pana ce termin de scris am sa mai fac o laba, poate chiar doua sau trei.
Am inceput de tanar, pe la 12 ani simteam o placere sa ma mangai la puta si incet, incet am invatat cum sa o fac cat mai bine, iar pe la 14 ani cred am inceput sa si ejaculez. Prin clasa a VIII-a m-am masturbat cu un coleg la el acasa si ne-am dat drum peste chilotii surorii lui. Apoi la 17 ani am futut prima data o fata. I-am dat si muie si am simtit cat de bine este sa-ti suga cineva pula. Am incercat si singur, cu chiu, cu vai mi-am luat capul pulii in gura si de mai multe ori am ejaculat in gura mea si pe fata. Mi-a placut gustul de sperma si am inceput dupa fiecare futai sa o ling pe prietena mea in pizda si sa-i curat sperma care se scurgea din ea. Cand imi dadeam drumul in gura ei ii spuneam sa nu inghita inca, ne sarutam si imparteam sperma, apoi inghiteam amandoi. O futeam si ii dadeam muie aproape in fiecare zi, ma mir cum nu a ramas gravida, iar dupa un an am plecat in armata iar ea a inceput sa se futa cu altul si ne-am despartit.
Dupa armata am cunoscut-o pe prima mea sotie si inainte de Revolutie a ramas gravida si am avut primul copil, o fata. Am avut o viata sexuala destul de perversa, ne futeam si prin parcuri, pe unde apucam, odata am futut-o pe masa in bucatarie si a lesinat de placere. Altadata i-am dat intr-o noapte 8 numere. Sugea si pula dar nu inghitea sperma, insa eu am ramas fidel placerilor mele si o lingeam dupa ce imi dadeam drumul in pizda ei. Intre timp am mai cunoscut doua tipe pe care l-am futut ocazional, pe una am dezvirginat-o in tren cand am plecat intr-o delegatie la Resita. Dupa 15 ani ne-am despartit dupa ce am aflat ca a fost fututa la posta de doi vecini intr-o noapte, la o petrecere unde m-am imbatat si am adormit in alta camera.
Foarte curand am cunoscut o tipa nomfomana cu care am stat 7 luni, timp in care o futeam in fiecare noapte de 3-4 ori si tot nesatula era. A doua zi la munca imi cadea capul pe birou de oboseala. Nu am mai rezistat si ne-am despartit. Dupa vreo cativa ani ne-am mai intalnit odata si am futut-o si in cur, a fost prima mea experienta anala, ca sa zic asa, dar cam plina de cacat.
Apoi la 35 de ani am cunoscut-o pe cea de-a doua sotie, am futut-o si a ramas gravida, un baiat. Ne-am casatorit si mi-am spus ca este timpul sa imi fac o familie statornica. Dupa o perioada relativ calma am inceput sa ma plictisesc. Cu sotia faceam sex doar in pozitia misionarul dupa ce ma sugea un pic si ii dadeam si eu cateva limbi. Terminam foarte repede, nu pentru ca mi-ar fi placut foarte mult, ci pentru ca subconstientul vroia sa scap mai repede.
Dupa cativa ani am cunoscut la munca o pizda matura care s-ar fi futut si pe 5 lei. Am reusit sa o conving relativ usor sa faca tot ce vroiam eu. Imi sugea pula si inghitea toata sperma, o futeam ore in sir fara sa imi dau drumul, zicea ca sunt nebun, o futeam in cur dupa ce isi facea clisma ca sa nu mai patesc ceea ce am patit cu nimfomana. Timp de 6 luni am futut la ea mai mult decat la toate femeile dinainte. Intr-o zi cand stiam ca sotia nu vine acasa, fiind la o prietena pentru niste dosare de la munca, mi-am adus amanta acasa sa o fut. O greseala capitala. Dupa ce am inceput cu o muie si mi-am dat drumul la ea in gura, am inceput sa o sarut si sa ne mozolim cu sperma. Atunci a intrat nevasta mea pe usa si ne-a vazut dezbracati si manjiti de sperma pe fata. A inlemnit. A scos-o de par pe amanta din casa si mie mi-a dat un sut in coaie. Dupa cateva zile am stat de vorba si mi-a zis ca ma iarta dar sa-i fac si ei ce ii faceam amantei. Asa ca am inceput sa-i dau muie cu finalizare in gura si pe fata, sa o fut in cur si am mai plusat cu cateva chestii soft BDSM, o plesneam peste cur si sani cu putere, o trageam de par, o scuipam in gura si ii vorbeam foarte obscen, o muscam de sfarcuri si de lindic pana urla de durere, apoi avea niste orgasme cum nu a avut in viata ei de taranca cu cei 5 parteneri dinaintea mea. Insa eu nu eram satisfacut. Nu imi placea. Dupa vreo trei luni am hotarat sa ne despartim.
Sunt la a treia casatorie iar sotia mea este hotwife, sotie libertina, adica tot un fel de curva dar mai stilata si cu bun simt. Am cunoscut-o pe un site de sex si ne-am placut cand i-am spus ca nu ma deranjeaza daca se fute si cu altii iar ea a fost perfect deacord. Mi-a zis ca se fute cu propietarul unde sta pt chirie dar nu ii place de el ca este libidinos. Ne-am mutat impreuna tot cu chirie pe care o platim tot cu pizda ei. Salariul meu se duce pe cheltuielile curente. Am aflat ca fata ei de 17 ani, din prima casatorie, este curva prin Pantelimon, Colentina si Afumati, iar cand implineste 18 ani vrea sa plece in Anglia sa se prostitueze pe bani adevarati.
Culmea este ca actuala sotie a avut doar 4 parteneri inaintea mea. Primul sot din Buzau a plecat dupa doi ani in Spania la munca si ea s-a mutat la Iasi unde a cunoscut un tip. Dupa 3 ani a plecat si ala in Italia si ea a venit in Bucuresti unde a cunoscut pe altul. Fiind un betiv l-a parasit si s-a mutat cu chirie la libidinosul care o futea pt chirie. Dupa un an m-a cunoscut pe mine. Am hotarat sa incercam swingul insa nu ne-au placut cele cateva cupluri cu care ne-am intalnit doar la o cafea. Am facut primul threesome cu un tip mai tinerel decat noi dupa care a hotarat sa se intalneasca singura cu alti barbati.
Pentru moment cred ca este suficient, am sa va povestesc in zilele urmatoare intalnirile sotiei mele cu cei 8 amanti din ultimii 5 ani si cu mai multe amanunte urmatoarele intalniri cu amantul cel nou.