adinna2014 » 20 Feb 2018, 15:17 scrie:al meu(adinna.myforum.ro) e 9004 dolari ..conform site-ului websiteoutlook.
Da măi, da' tu uite ce frumos dai din funduleț... cred și io că ai valoare mai mare! Plus vechimea...
Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
adinna2014 » 20 Feb 2018, 15:17 scrie:al meu(adinna.myforum.ro) e 9004 dolari ..conform site-ului websiteoutlook.
Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]
Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'serialen_onanisti.p.post_time' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT [3065]
O eroare SQL a apărut în timp ce pagina era în lucru. Vă rugăm să contactaţi Administratorul forumului dacă problema persistă.
bit » Vin Iun 01, 2018 4:23 pm scrie:Cand intru pe profilul unui utilizator si dau click pe Cauta mesajele utilizatorului primesc eroarea de mai jos.
- Cod: Selectaţi tot
Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]
Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'serialen_onanisti.p.post_time' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT [3065]
O eroare SQL a apărut în timp ce pagina era în lucru. Vă rugăm să contactaţi Administratorul forumului dacă problema persistă.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 91 vizitatori