Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Deobicei, eu dau laba de vreo 3-4 ori pe zi, fiecare poate fie scurta sau si o sesiune de o ora, poate mai mult cand se poate. Ca record personal, sa nu va mirați că era vara si acum eu am 18, si inainte sa fac 18 cu vreo o luna de zile, intr o zi cand nimeni n a fost acasa si eram la pula goală... am dat o de vrei 13 ori, fiecare laba fiind si ea de vreo 30-50 min. Multi ar zice cum de poti, eu zic ca e usor cand dai laba la niste actrițe bune.
Ionutz69 » Sâm Apr 14, 2018 6:20 pm scrie:Acum fac laba de fiecare data cand ajung la toaleta de la munca, si neaparat inainte sa plec spre casa sa tina mai mult futaiul cu nevasta
labaibuna » Sâm Apr 14, 2018 7:12 pm scrie:Ionutz69 » Sâm Apr 14, 2018 6:20 pm scrie:Acum fac laba de fiecare data cand ajung la toaleta de la munca, si neaparat inainte sa plec spre casa sa tina mai mult futaiul cu nevasta
Labagiu adevărat. Bravo!
Bun venit printre noi.
labar30 » Sâm Apr 28, 2018 10:29 am scrie:Cel mai mult cred ca am dat 3 intr-o zi, dar asta in perioada adolescentei. Acum una intr-o zi e de-ajuns, as mai putea si doua, dar nu prea e timp. Si-asa de cele mai multe ori dau o laba in fuga. Eu nu inteleg cum spuneti unii dintre voi ca ati dat atatea intr-o zi, mai ales 16? Ce organism sa ai mai frate? Pai nu are cand sa se mai produca atata sperma. Sau poate ca va referiti la laba fara ejaculare, dar aia nu mai e laba.
labar30 » Sâm Apr 28, 2018 10:29 am scrie:Cel mai mult cred ca am dat 3 intr-o zi, dar asta in perioada adolescentei. Acum una intr-o zi e de-ajuns, as mai putea si doua, dar nu prea e timp. Si-asa de cele mai multe ori dau o laba in fuga. Eu nu inteleg cum spuneti unii dintre voi ca ati dat atatea intr-o zi, mai ales 16? Ce organism sa ai mai frate? Pai nu are cand sa se mai produca atata sperma. Sau poate ca va referiti la laba fara ejaculare, dar aia nu mai e laba.
labar30 » Sâm Apr 28, 2018 11:29 am scrie:Cel mai mult cred ca am dat 3 intr-o zi, dar asta in perioada adolescentei. Acum una intr-o zi e de-ajuns, as mai putea si doua, dar nu prea e timp. Si-asa de cele mai multe ori dau o laba in fuga. Eu nu inteleg cum spuneti unii dintre voi ca ati dat atatea intr-o zi, mai ales 16? Ce organism sa ai mai frate? Pai nu are cand sa se mai produca atata sperma. Sau poate ca va referiti la laba fara ejaculare, dar aia nu mai e laba.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 152 vizitatori