Si eu sunt pentru infiintarea unui asemenea topic. Nu neaparat pentru vedete in primul rand (desi nimic nu le exclude, fireste), ci mai degraba in sensul propunerii generice intiale, daca am inteles-o eu bine. Fie la poze propuse de cineva - unde, dupa mine, ar fi de la sine inteles ca picanteria ar fi maxima daca ar fi vorba de muieri cunoscute de propunator -, fie, direct, "omagieri" deja executate, postate din arhivele personale ale contributorului la topic, fara niciun preambul (eventual totusi, si ideal, cu o mica "legenda explicativa" despre cine ar fi "muza", o sumara indicatie de context ori de imprejurare etc.
)
Pentru a nu se amesteca borcanele "speciilor" de situatie excitanta "documentata" in felul acesta, plus ca, atunci, s-ar evita dublurile - si, mai general, cacofonia - care ar putea afecta subiectele cu vedete, "omagiile" la acestea isi pot foarte bine gasi locul, de ce nu, chiar in firul dedicat respectivei celebritati. Tin minte ca au fost cateva cazuri, parca, si nu mi s-a parut deloc ca ar (fi) deranja(t).
Sau, eventual, se pot creea chiar doua subiecte distincte - ambele generale - pentru postatul-aratatul unor asemenea momente de infierbantare, in functie de categoria muzei, si plasate diferentiat in rubricile forumului. Unul cu pula la/peste vedete - in sectiunea
"Divelor"; celalalt, cu marturii despre femei/fete obisnuite, in
"Material de laba".
Cat despre comoditatea ori lipsa de infrastructura tehnica a cuiva: cine vrea, are cheful, gustul si mijloacele pentru asta, face, cine nu, nu - nu-i o problema in sine. Iar subiectele deja arhivate, unde-i dificultatea - mai ales pentru unul sau altul dintre moderatori
- sa fie redeschise?
In fine, ca sa nu ma eschivez de la a-mi declara pe sleau pozitia nemijlocita in aceasta chestiune: Personal, pe mine simplele
imagini ale unor vedete ma lasa mai rece daca-i vorba de a fi starnit
sa fac eu insumi asa ceva. Nu-mi displace defel, in schimb, sa vad.
E o cu totul alta mancare -
superexcitanta - de peste cand, de exemplu, le dedic asemenea "atentii" unor femei tangibile (intr-un fel oarecare). Mai exact, atunci cand "dedicatia" stiu ca le si
parvine, ca atare si efectiv !
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...